Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
Andere pagina's in dit onderdeel
Mallorca - Ibiza - Antwerpen - Athene - Barcelona - Berlijn - Brugge - Brussel - Budapest - Istanbul - Dubai - Dublin - Edinburgh - IJsland - Kopenhagen - Lissabon - London - Malta - Marrakech - New York City - Praag - Stockholm - Valencia - Wenen

brugge_vanaf_het_water.jpg
louvre_2005.jpg
florence_panorama.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!

Ook naar Barcelona, Berlijn, Boedapest, Bologna, Brussel, Dublin, Edinburgh, Florence, Ibiza, Istanbul, Kopenhagen, Lissabon, Londen, Madrid, Mallorca, Malta, Marrakech, Napels, Porto, Praag, Valencia of Wenen met uw bedrijf?

Rothkrantz Reizen regelt het allemaal!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan:

info@rothkrantz-reizen.nl


Behalve alle Europese bestemmingen, ook reizen op maat mogelijk naar Dubai, Marrakech en New York City!


Barcelona ...onuitputtelijke toeristische rijkdom
Barcelona, een perfecte combinatie van kunst, cultuur, zon, zee en strand. Een ideale bestemming om even lekker bij te komen, op slechts 2 uurtjes vliegen van Amsterdam!

Voorbeeldreis Barcelona

Berlijn ...cultuurmetropool van de eerste orde
Sinds de val van de muur, inmiddels zo'n 15 jaar geleden, lijkt Berlijn haast in niets meer op het Berlijn van toen! De stad is populairder dan ooit! Bij jong en oud.

Voorbeeldreis Berlijn

Boedapest ...betoverende tweelingstad
Boedapest, een moderne stad met een onmiskenbare traditionele charme. Hier begroeten de inwoners elkaar nog steeds met ‘Kézit csokolom’, ik kus u de hand, net als honderd jaar geleden. De Donau doorsnijdt de stad in twee delen: het heuvelachtige Buda, met haar vele burchten, en het drukke vlakke Pest, het winkel- en zakencentrum van de stad.

Brussel ...oh la la en vrolijk
Zong Jacques Brel over zijn geboortestad. De stad die hem bij tal van liedjes inspireerde, een wereldstad met een intieme dorpse sfeer. Door Brussel loopt u niet, nee door Brussel struint u…. Over de Grote Markt met haar gildehuizen en theatrale allure. Door de Beenhouwersstraat, waar u zich al kunt verheugen op het aperitief voor de avond.

Dublin ...pubcity bij uitstek
Met een pint Guinness meeluisteren naar sterke Ierse verhalen. Dat kan zomaar wanneer u gezellig bent aangeschoven aan de bar van één van de 800 pubs die Dublin rijk is. De stad kent een ware pub-cultuur. Bekend zijn natuurlijk de zgn. ‘singing pubs’. Maar naast pubs voor muziekliefhebbers zijn ze er ook voor schrijvers, artiesten en studenten. Alle hebben ze de gemoedelijke huiskamersfeer gemeen.

Voorbeeldreis Dublin

Florence ...je raakt er niet uitgekeken!
Eén van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste Art City van Italië! Florence is de stad van Michelangelo, van Leonardi da Vinci en van kunstenaars als Botticelli en Dante en beroemde families als de Medici. Symbolen bij uitstek en onmiddellijk als Florence (Firenze, op zijn Italiaans) herkenbaar zijn de wereldberoemde Ponte Vecchio en natuurlijk de David van Michelangelo. Kom naar het hart van Toscane, kom naar het hart van de Italiaanse cultuur...kom naar Florence!

Voorbeeldreis Florence

Lissabon ...ontdek de ziel van een stad
Deze romantische stad is de hoofdstad van Portugal, gelegen aan de rivier de Taag en gebouwd over zeven heuvels! De stad biedt u van alles wat, schitterende gebouwen uit de tijd van de ontdekkingsreizigers, smalle straatjes, prachtige fonteinen! Naast cultuur kunt u in Lissabon genieten van een heerlijke mediterrane keuken, zoals de beroemde Bacalhau, gezouten stokvis, of van de beroemde klaagliederen (de Fado). Laat u verrassen in deze romantische stad!

Voorbeeldreis Lissabon

Londen ...cool, hip en trendy
Aan de wieg van het nieuwe millennium heeft Londen een nieuw trendy uiterlijk gekregen. Niet alleen wordt dit nieuwe imago bepaald door prestigieuze bouwwerken, maar ook modeontwerpers, kunstenaars en restaurateurs leven zich uit. Toch blijft de metropool vasthouden aan tradities en ceremoniën die de stad altijd al hebben gekarakteriseerd. Kortom, hipheid en traditie gaan hier hand in hand. Dat geeft Londen haar unieke karakter.

Voorbeeldreis London

Parijs ...stad van de Parijzenaars
Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. Het is de zetel van de Franse regering. Met zijn miljoenen inwoners is het de grootste stad van West-Europa. Parijs wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Seine en daarnaast is Parijs verdeeld in arrondissementen; het centrum telt twintig arrondissementen. De stad is inmiddels zo groot gegroeid dat het op zeven heuvels gebouwd is, waarvan Montmartre de hoogste is.

Voorbeeldreis Parijs

Praag ...als in het sprookje van 1000-en-1-nacht
De Tsjechische hoofdstad, stad van schrijver Franz Kafka, gelegen aan weerszijden van de Moldau, is in schoonheid herontdekt sinds de Fluwelen Revolutie. Praag kent een bijna overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. De schitterende burcht domineert het stadsbeeld.

Rome ...charmant, antiek en trendy
Welke van de volgende stellingen is waar? Rome is oud, antiek, een groot museum. Of: Rome is trendy, jong, bruisend en verbluffend Italiaans? Het antwoord is eenvoudig: beide stellingen zijn waar. In deze fantastische Italiaanse hoofdstad wordt u verrast door een verbluffende combinatie van oud, antiek en zeer trendy en modern.

Voorbeeldreis Rome


VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100


ggto_logo_blauw_zonderondertitel.jpgBedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen of Incentives mogelijk naar:

Alicante
Athene
Barcelona
Berlijn
Biarritz
Bologna
Brugge
Brussel
Budapest
Casablanca
Catania
Chambéry
Chania
Dubai
Faro
Funchal
Genève
Girona
Gran Canaria
Grenoble
Heraklion
Ibiza
Innsbruck
Istanbul
Kittilä
Kopenhagen
Lissabon
Londen
Lyon
Madrid
Malaga
Malta
Marrakech
Montpellier
New York
Nantes
Napels
Nice
Palermo
Palma de Mallorca
Parijs
Pisa
Porto
Praag
Reykjavik
Rome
Rovaniemi
Salzburg
Sevilla
Toulon
Valencia
Venetië
Verona
Wenen

Rothkrantz Reizen regelt het allemaal!


 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM