Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Citytrips Europa > Dublin

dublin_splash.jpg
windhondenrennen.jpg
dublin.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!


Dublin, 8 - 11 oktober 2014

We hebben genoten van onze lustrumreis naar Dublin die jij voor ons georganiseerd hebt. Van begin tot eind (het warme welkom op de luchthaven, het hotel, de maaltijden, de programma-onderdelen etc.) was alles perfect geregeld.
De Ducktour met vikinghelmen, én niet te vergeten de unieke Ierse splashtour-gids, zorgde voor veel hilariteit. Met deze tour zagen we meteen de highlights van de stad. Ook de wandeling door de prachtige natuur van de Wicklow Mountains en de sfeervolle avonden in de pubs met Ierse muziek en Riverdance hebben diepe indruk op ons gemaakt. Complimenten ook aan de agent ter plaatse Melanie Uhlig en de gids Paul McWhite. Mede dankzij hen heeft Dublin een onvergetelijke indruk op ons achtergelaten.

Enkele reacties van onze collega’s: ‘’Dublin is nu always on my mind’’. ‘’Fantastisch tripje’’. ‘’Dublin was een spannende keuze’’. ‘’Groot succes! Van de Ducktour (met de geestigste gids ooit) tot aan de pubcrawl. Geweldig programma!”.

Namens alle collega’s van VBTM Advocaten heel erg bedankt voor deze mooie reis!

VBTM AdvocatenDublin
Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland, is een kosmopolitische en levendige stad, die letterlijk bruist van energie. Het bijzondere van Dublin is dat je ook onmiddellijk rust kunt vinden als je daar behoefte aan hebt; slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum en je bent in de bergen, bij landhuizen met prachtige tuinen of in een leuk vissersdorpje.
De stad heeft een naam op te houden waar het gaat om cultuur en u kunt er dagen doorbrengen met het bezoeken van interessante musea, kunstexposities en theaters. Dublin is tevens de stad waar een grote literaire traditie tot bloei is gekomen met schrijvers als Shaw, Yeats, Joyce en Beckett. Praten over Dublin zonder iets te zeggen over de architectuur is niet goed mogelijk. De stad biedt een rijke variatie aan middeleeuwse en Gregoriaanse bouwwerken, afgewisseld met voorbeelden van meer moderne bouwkunst.4-DAAGS PROGRAMMAVOORSTEL DUBLIN


Dag 1

Vertrek van de groep vanaf Amsterdam naar Dublin met Aer Lingus.

Aankomst op Dublin airport.

Vanaf het vliegveld brengt de touringcar de groep na een klein oriëntatie tochtje naar De Millennium Bridge. Kleine wandeling over deze bekende brug naar restaurant Eliza Blues voor een eenvoudige lunch.

Restaurant Eliza Blues
Gelegen naast de Millennium voetgangers brug aan Wellington Quay is restaurant Eliza Blues een verrukkelijke culinaire plaats. Met het panorama raam heeft u een prachtig zicht over de rivier de Liffey, Halfpenny Bridge en Customs House. Dit frisse restaurant in Dublin heeft een informele sfeer, een vriendelijk en warm Iers welkom en een uitstekende keuken.

Viking Splash Tour
Vanmiddag staat een unieke tour over land en te water op het programma! In ‘Patrick Street’ staan oude militaire voertuigen de groep op te wachten.
Deze militaire voertuigen werden gebruikt in de 2e Wereldoorlog en werden toendertijd ‘Ducks’ genoemd. Op de voertuigen zullen ’Viking Tour Captains’ aanwezig zijn, die u zullen begeleiden en uitleg geven over verschillende interessante plekken in Dublin. Tevens zullen zij u vertellen hoe de vikingen aankwamen in Dublin ong. 1000 jaar geleden en hoe Dublin zich nu heeft ontwikkeld tot een volwaardige Europese hoofdstad. Uiteindelijk ervaart u wat het is een echte viking te zijn als de ‘Duck’ te water gaat..!De ‘Viking Splash Tour’ duurt ongeveer 1 ½ uur.

Bezoek Guiness.

Guinness
In dit imposante gebouw wordt het proces van het bierbrouwen weergegeven en het wordt ook onder andere duidelijk waaraan het Guinness bier zijn zwarte kleur te danken heeft.
Deze brouwerij bestaat uit vele stalen frames met een gigantisch glaswerk om de structuur van het oude pakhuis gebouwd.
In de Gravity Bar op de bovenste etage is een 360 graden uitzicht over Dublin waar u als verrassing kunt genieten van een pint Guinness.

Ontmoeting met muzikanten van de Musical Pub Crawl.

Musical Pub Crawl
Ierse pubs en traditionele Ierse muziek - de perfecte combinatie.

Professionele muzikanten spelen Ierse muziek en vertellen het verhaal van de invloed van Ierse muziek op de huidige muziek. Bezoek aan 2 verschillende pubs.
(Drankjes voor eigen rekening).

Diner in een typische Ierse pub, dus met live muziek. Sfeervol en charmant.


Dag 2

Ontbijtbuffet in het hotel.

Trinity College
Trinity College is gesticht in 1591. De bibliotheek van Trinity College is beroemd omhaar met miniaturen verluchte handschriften, zoals het Book of Kells uit de negentiende eeuw. Dit pronkstuk wordt iedere dag op een andere pagina opengeslagen.

Lunch

Old Jameson
Hier begon John Jameson in 1780 met zijn nu zo beroemde Whiskey. Eerst zal er een Nederlandse film van 10 minuten te zien zijn die de geschiedenis van de beroemde Ierse Whiskey laat zien. Vervolgens is er een rondleiding met een Nederlands sprekende gids door de distillerij om de verschillende fasen in het Whiskey distilleer proces te ervaren. Na de rondleiding krijgt iedereen een glas Ierse Whiskey van het huis en vier van de groep zal gevraagd worden om deel te nemen in een professionele volledige Whiskey proeverij.

Johnnie Fox’s
In Glencullen in de Dublin Mountains is een van Ierlands oudste en meest beroemde pubs gevestigd, Johnnie Fox’s. Het bezoeken van deze pub is zeker de moeite waard! Met een collectie van originele en verschillende antieke spullen aan de muren, op planken, aan het plafond is het alsof je een museum binnenkomt. De stenen vloeren zijn bestrooid met zaagsel en hooi waarop iedere avond vele mensen met plezier dansen en zingen. Geniet van het viergangen menu, laat u meeslepen met de live Ierse muziek en laat de beroemde Ierse dansers u verbazen met de fantastische optredens en misschien bent u degene die op het podium mee mag doen! Zonder twijfel mag Johnnie Fox’s Pub niet gemist worden, die een fantastische avond garandeert aan heel de groep!

Einde van de avond en de groep zal al zingend terug gebracht worden naar het hotel voor overnachting


Dag 3

Ontbijtbuffet in het hotel en check-out.

Citygame
Ludieke speurtocht door de stad. Zing een lied en tap uw eigen pintje! Vraag wat hulp hier en daar en wie weet is uw team winnaar!

Na al deze inspanning bent u toe aan een welverdiende lunch.

Nadat iedereen genoten heeft van de lunch maken de gasten zich klaar om met de touringcar rechstreeks naar Dublin Airport te gaan.

Vertrek vlucht Dublin – Amsterdam.


Met uw bedrijf of vriendengroep naar Dublin? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@rothkrantz-reizen.nlTerug naar boven
NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100
EXCURSIES DUBLIN

 • Viking Splash
 • Harold's Cross (windhondenrennen)
 • Johnnie Fox's
 • Musical Pub Crawl
 • Trinity College
 • Old Jameson, bezoek & proeverij
 • Guinness, bezoek & proeverij
 • diner in pub met live muziek
 • teambuidling in Wicklow Mountains
 • dagtour Wicklow (Glendalough / Mount Usher / Powerscourt House)
 • high tea 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM