Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Citytrips Europa > Kopenhagen

zeemeermin.jpg
nyhavn.jpg
christiansborg.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!


KOPENHAGEN

 • hoofdstad van design
 • feestelijk en sfeervol voor de Kerst
 • slot Christiansborg, prachtige parlementsgebouw
 • Tivoli, een amusementenpark vol vertier en vermaak
 • autovrije winkelgebied Stroget
 • Nyhavn met mooie restaurants en trendy cafés
 • kunstenaarswijk ChristianiaVoorbeeldreis KOPENHAGEN

Dag 1:

Vlucht Amsterdam - Kopenhagen.

Ontvangst op de luchthaven en begeleiding tijdens een kennismakingstocht door Kopenhagen.

Wonderful, wonderful Kopenhagen
Deze tour begint per touringcar. U krijgt een korte sightseeing langs belangrijke plaatsen zoals Kongens Nytorv, het paleis van Amalienborg, het stadhuis plein, de tuinen van Tivoli en de New Carlsberg Glyptotek.

Bij de voormalige oude vismarkt wordt de touringcar verwisseld voor een boot. U maakt een ontspannen tochtje door de grachten en kanalen van Christianshaven met zijn pittoreske oude huizen en de Our Savior’s Church met zijn gouden en groenen dak. Ook wordt er een stop gemaakt bij de zeemeermin, het nationale beeld van Kopenhagen. De vaartocht eindigt weer bij Gammel Strand.

Aankomst bij het hotel en check-in.

Tijd om even uit te rusten en/of op te frissen voor het avondprogramma.

Te voet naar Tivoli voor een diner in dit park.

Restaurant Ultimo in Tivoli
Dit elegante glazen gebouw was vroeger een kledingatelier voor de rijkere dames. Tegenwoordig is het een eerste klas restaurant met alleen de beste producten en een creatieve keuken.

Of

Diner in restaurant Soren K, gelegen in The Black Diamond.

Soren K
Het restaurant bevindt zich op de benedenverdieping van het opvallende Black Diamond (14), een bijgebouw van de Royal Library.


Dag 2:

Na het ontbijt ontmoeting met de gids welke de groep begeleidt tijdens de viking excursie.

Viking Excursie
De Viking excursie laat u het gebied zien ten westen van Kopenhagen. Men rijdt door een landelijkegebied met veel kleine dorpjes. Sommigen werden meer dan 1000 jaar geleden gesticht door de Vikingen. Onderweg ziet u ook een aantal grafmonumenten van de Vikingen en een aantal dolmens.

In Roskilde brengt men een bezoek aan het Viking schip museum waar men overblijfselen ziet van een 5-tal Vikingschepen die zijn gevonden op de bodem van het Roskilde ford. Zij zijn hier expres ter zinken gebracht om de toegang vanuit zee voor andere indringers onmogelijk te maken.

Lunch in het pittoreske Skomagerkroen.

Na de lunch brengt men een bezoek aan de twee-torige kathedraal. De bouw van deze Kathedraal werd begonnen in de XIIe eeuw en nam vele eeuwen in beslag. Hierdoor kan men goed de verschillende architectonische bouwstijlen zien. Deze kathedraal is de begraafplaats van de Deense vorsten en bevat meer dan 40 graven.

In de loop van de middag terug bij het hotel.

Transfer naar Sagaqueen voor een dinner-cruise.

Saga Queen
Gedurende een 2-uur durende tocht vaart u langs vele fascinerende gebouwen van oude en moderne architectuur, zoals het koninklijke paleis Amalienborg en het nieuw geopende Opera gebouw, een meesterwerk van glas en staal van Henning Larsen. U geniet van een machtig zicht vanaf het water op Kopenhagen, van een overheerlijke maaltijd en van persoonlijke service.


Dag 3:

Vertrek per touringcar naar kasteel Christansborg of kasteel Rosenborg.

Christiansborg
Dit kasteel is gelegen in het centrum van Kopenhagen en tot 1794 was dit de woonplek van de Deense Koninklijke familie. Na diverse branden is het kasteel herbouwd in de periode 1907 – 1928 en tegenwoordig is hier het Deense parlement gevestigd, evenals de Koninklijke ontvangstkamers en de ridderzaal met zijn prachtige kandelaars en wandtapijten.

Lunch in de wijk Nykavn van Kopenhagen. Dit is een grote trekpleister van Kopenhagen. Hier ziet men de oude huisjes aan de waterkant met uitzicht op het water, de zeilschepen en de wandelpromenade.

Faergekro
Dit informele restaurant is gevestigd in een van de 17e eeuwse huisjes in het centrum van Nyhavn, aan de levendige boulevard langs het water en zijn vele gekleurde huizen. Het is een typisch Deens restaurant in rustieke en maritieme omgeving. Zeer geliefd is het haringbuffet.

Nadat iedereen genoten heeft van de lunch maken de gasten zich klaar om met de touringcar rechtstreeks naar Kopenhagen Airport te gaan.

Aankomst luchthaven en check in.


Ook met uw bedrijf naar Kopenhagen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@rothkrantz-reizen.nl


Terug naar boven
NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100
Bedrijfsuitje, jubileumreis, vergaderarrangement of incentive

 • Stockholm
 • Oslo
 • Helsinki

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!
KERST IN KOPENHAGEN

De kersttijd begint op veel plaatsen in feite al in de tweede helft van november.
Vanwege het gezellige karakter is de kersttijd een goede gelegenheid Kopenhagen te bezoeken. Er worden veel feestelijke en sfeervolle evenementen georganiseerd. Er zijn ook veel leuke markten waarop bijzondere producten kunnen worden aangeschaft. Warenhuizen en andere winkels tonen veel design en creativiteit, restaurants en hotels komen met smaakvolle culinaire specialiteiten. En straten en pleinen worden versierd met slingers van Deense vlaggetjes, kleurrijke papieren harten en sterren.

Kopenhagen, prachtig! Onvergetelijk prachtig!zeilen.jpg
TEAMBUILDING/
INCENTIVES/
EXCURSIES KOPENHAGEN


 • zoek de schat in de stad
 • ship ahoy, zeilen op 3-master
 • speedboot/RIB boot
 • bezoek Icebar
 • Carlsberg Brouwerij
 • fietstoer
 • toer per rickshaw
 • BBQ en overnachting in open lucht
 • decathlon
 • chef-kok voor 1 dag
 • golfarrangement


 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM