Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Citytrips Europa > London

london_dubbeldekker.jpg
london_eye_2.jpg
london.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!


LONDON
Londen! Enorme metropool, met diverse wijken die allemaal hun eigen gezelligheid hebben. Neem eens een kijkje in het nieuwe East End, nabij de Tower bijvoorbeeld. U staat verrast van de leuke sfeer die hier hangt!. London met haar wereldberoemde 'landmarks' als Big Ben, The Houses of Parliament, Downing Street 10, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Covent Garden en The London Eye. Stad van tradities en ceremonies: de rode dubbeldekkers en de typische zwarte 'cabs'., de afternoon tea. London, de plek bij uitstek voor de kerstinkopen. Duizenden lichtjes versieren de straten en zowat elke winkel heeft een aangepast etalage...
Londen is gewoon The Place 2 Be.


PROGRAMMAVOORSTEL LONDEN

Dag 1

Per vliegtuig, trein of touringcar naar Londen.

Sightseeing Londen
Bustour langs de wereldberoemde 'landmarks' als Big Ben, The Houses of Parliament, Downing Street 10, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Covent Garden en The London Eye.

Of

London Duck Tour
Alternatieve citytour per amfibie-voertuig, soms over land, soms door het water. Actie, vermaak en sightseeing in één.

Aankomst in het hotel en check-in.

The London Showboat
De London Showboat biedt u een uniek diner en cabaret vaartocht op de Thames, met een 4-gangen menu, Live muziek en gelegenheid tot dansen. Liedjes uit de bekende musicals en een prachtig zicht op London: de perfecte combinatie voor een onvergetelijke avond.

Of

Diner met Avondwandeling Jack the Ripper
Na een heerlijk 3-gangen diner duikt u met een gids de donkere straatjes in…U loopt door smalle, donkere steegjes van Londen en brengt een bezoek aan plekken waar Jack the Ripper zijn slachtoffers vermoordde. Onderga de geuren en de geluiden van dit duistere Londen, als u durft tenminste. Stevige maag is aan te bevelen! Evenals stevige schoenen.

Na afloop transfer terug voor een heerlijke nachtrust.


Dag 2

Ontbijtbuffet in het hotel.

U wordt in het hotel opgehaald voor een speurtocht door Londen.

Speurtocht
Wees een echte Sherlock Holmes en los raadsels op, wees creatief en zoek voorwerpen. In the sherlock Holmes Pub wordt het beste speurdersteam bekend gemaakt.

Lunch in een Pub.

shopping-time!
Op naar Oxford Street en Regent Street, waar u fantastisch kunt winkelen in de typische Engelse warenhuizen en shops.

Op eigen gelegenheid terug naar het hotel en om kleden voor het avondprogramma.

Diner inclusief Musical
London is de stad van de Musicals, dus zonder een bezoek aan een musical, bent u niet echt in Londen geweest. Maak een keuze uit: Billy Elliot, Chicago, les Miserables, The lord of the Rings, Mamma Mia, Phantom of the Opera, Sound of Music, The Lion King, We will Rock you of een van de 280 andere musicals!

Na afloop van de Musical transfer terug naar uw hotel.

Dag 3

Ontbijt in het hotel en check-out.

Bicycle Tour
Londen en fietsen gaan in uw gedachten misschien niet meteen samen, maar na het een keer gedaan te hebben, bent u beslist overtuigd! Een professionele gids stopt geregeld om u iets over de bezienswaardigheden te vertellen. En vergeet niet links te fietsen!

Lunch in een Pub.

Bezoek aan de London Eye.

London Eye
het grootste reuzenrad ter wereld brengt u tot op grote hoogte, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Duur ca. 30 minuten.

Na afloop hebben we nog net gelegenheid om te genieten van een heerlijk Engels gebruik:

Afternoon tea
Geniet van een heerlijk Engels kopje thee (of Glaasje Champagne) vergezeld van een uitstalling aan scones, cakejes en sandwiches. Letterlijk om je vingers bij af te likken!

Vertrek naar Nederland.

KERST IN LONDEN – een gezellig bedrijfsuitje of een sfeervolle incentive!

In Londen zijn de mooie etalages al in november in kerstsfeer. Alle winkels in Regent Street, Oxford Street en Bond Street zijn schitterend verlicht en de etalages zijn prachtig gedecoreerd.

De kerstboom op Trafalgar Square is misschien wel de beroemdste van Europa. Deze boom is een terugkomend geschenk van het volk van Oslo als dank voor de steun die ze ontvingen van de Engelse regering in de Tweede Wereldoorlog. Er worden bij de boom op bepaalde dagen van 17.00 tot 21.00 uur liederen bij de boom gezongen worden. De lampjes in de boom zullen op 6 december aangaan.

Net als New York heeft Londen haar eigen ijsbaan in de stad. De Londense ijsbaan ligt bij het historische Somerset House en kan men naar hartenlust een baantje trekken. De piste wordt verlicht door fakkels en er staat een hele mooie kerstboom bij de ijsbaan.

Londen, dé stad om te gaan kerstshoppen. De ene etalage is nog mooier dan de andere, waardoor alleen 'etalageshoppen' al een geweldige activiteit is tijdens de kerstperiode. De donkere winkelstraten zijn sfeervol versierd met honderden fonkelende lichtjes die je aandacht proberen te trekken en je helemaal in de kerststemming brengen. De bekende Oxford Street en Regent Street zijn slechts voorbeelden van straten die je een magisch kerstshopgevoel geven. Maar uiteraard is niet alleen de buitenkant van de winkels mooi versierd, de binnenkant overtreft dit zelfs vaak. In veel winkels word je vaak aangenaam verrast door een waar kerstparadijs, het lijkt net een sprookje. Warenhuizen als Harrods en Selfridges zijn al een kerstevenement op zich!

Wil je eindelijk eens thuiskomen met een uniek kerstcadeau dan is Londen de place to be! En voor de echte shopliefhebber is het zeker een aanrader om ook even een kijkje te nemen op dé kerstmarkt van Londen; Winter Wonderland in Hyde Park. Een gezellige kerstmarkt in een romantisch winterlandschap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@rothkrantz-reizen.nl
LONDON: VOOR AL UW ZAKELIJKE EVENTS

Met meer dan 1.000 unieke event locaties, een niet te overtreffen historisch erfgoed, een uitgebreid en divers menu aan culturele en culinaire hoogtepunten heeft Londen alles in huis voor een once-in-a-lifetime ervaring. Het hart van London klopt traditiegetrouw voor business.

Groot aanbod en diversiteit aan hotels en altijd meer dan genoeg te doen voor delegaties en groepen. Er zijn meer dan 40.000 winkels, waaronder Europa’s grootste winkelcentrum Westfield London, 6.000 restaurants (waarvan 48 met een Michelin ster), 300 musea en kunstgaleries, 150 theaters, 147 parken en als het op uitgaan aankomt staan 10.000 bars en clubs ter beschikking.

Een internationale conferentie of event organiseren? London beschikt over vijf internationale luchthavens, een Eurostar treinterminal en uitstekende transportfaciliteiten voor de bereikbaarheid van de diverse evenementlocaties.

Londen is een dynamische wereldstad en ademt, mede door de multiculturele samenstelling, een open sfeer, een bestemming om nooit te vergeten.

Vraag vrijblijvend een zakelijk event / vergaderarrangement aan.
SCHOOLREIS LONDEN

 • Leerlingen bereiden in groepjes de diverse wandelingen / attracties voor.
 • Rondleiding / wandeling geleid door Engelstalige en/of Nederlandstalige gids ook mogelijk

 • Lunch en dinerlocaties worden zodanig gekozen dat iedereen iets van zijn/haar gading vindt
 • Reservering lunch/diner voor de hele groep ook mogelijk.


Dag 1

Vertrek per touringcar.

Aankomst hotel te Londen.

Nederlandstalige gids aanwezig voor een soepele check-in en aanvullende informatie betreffende Londen.

Wandeling Notting Hill.

Diner naar eigen keuze.

Na het diner gelegenheid rond te wandelen bij Kensington Palace.


Dag 2

Ontbijtbuffet in het hotel.

Transfer naar Trafalgar Square en National Gallery.

Lunch en begin van de middag ter vrije besteding.

London Eye
het grootste reuzenrad ter wereld brengt u tot op grote hoogte, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Duur ca. 30 minuten.

Diner op eigen gelegenheid.

Sightseeing London
Geniet tijdens een 2 uur durende tocht langs de vele monumenten en hotspots van Londen.


Dag 3

Ontbijtbuffet in het hotel en check-out.

Keuze uit bezoek National History Museum of shoppen in Harrods.

Picknicklunch / spelletjes in het Hyde Park door leerlingen verzorgd.

Aanvang terugreis.

Extra's:
 • Jack the Ripper
 • Musicals
 • Tower of Londen
 • Fietstocht
 • Sightseeing
 • Boottocht
 • Bezoek voetbalstadion
 • Bezoek Olympisch park
 • HMS Belfort
 • Lunches en diners

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@rothkrantz-reizen.nl


Terug naar boven

NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100
LONDEN:

 • Voorbeeldprogramma
 • Kerst
 • Vergaderen
 • Schoolreis

Afternoon Kerst-tea

Geniet van een heerlijk Engels kopje thee vergezeld van een uitstalling aan scones, cakejes en sandwiches. Letterlijk om je vingers bij af te likken! In december natuurlijk de special Kerst-uitvoering met chocolade kerstfiguurtjes, snoepstokken en marsmallows met chocolade!
New Year's Eve London

Cruise met gala diner en dansgelegenheid.
Om middernacht een toast met champagne op de Thames met de Big Ben op de achtergrond.
Winter Wonderland

Het Hyde Park in Londen is speciaal voor de kerst helemaal omgetoverd tot Winter Wonderland. Tijdens de altijd gezellige kerstdagen is er werkelijk vanalles te doen in dit park. Zo is het park veranderd in een romantisch winters landschap en vind je er ondermeer een sfeervolle kerstmarkt waar je vele leuke kerstartikelen kunt kopen.
EXCURSIES LONDON

 • Sightseeing
 • London Duck Tour
 • Diverse fietstochten
 • Diverse wandelingen
 • London Eye
 • Jack the Ripper wandeling
 • Arsenal Tour
 • Treasure Hunt
 • Afternoon Tea
 • Thames Sightseeing tea
 • Dinner Cruise
 • Showboat
 • Middeleeuws banket
 • Musical

 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM