Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Italie > Florence

zonsondergang_pontevecchio.jpg
classic_car_italy.jpg
oliveoil.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!


Voorbeeldreis FLORENCE

Dag 1

Ontvangst op de luchthaven door een Nederlandstalige gids en begeleiding tijdens transfer naar uw hotel.

Muzikale wandeling Florence
Muzikale wandeling door het historisch hart van Florence. Op de mooiste plekjes wordt speciaal voor de groep een concertje uitgevoerd. Tussendoor is er tijd voor een heerlijke cappuccino met een dolce in een oud palazza exclusief voor de groep of een mooi cortile (binnenplaatsje)

Antieke legendes en tradities die verteld worden terwijl men wandelt door pittoresque steegjes, en lokale muziek van de Renaissance en Barok ten gehore wordt gebracht: een onvergetelijke en exclusieve rondleiding met live-muziek door professionele musici.

Men ervaart kunst, muziek, keuken, volkstradities en karakteristieke lokaties in het historisch centrum tegelijk, waarmee de magische sfeer van de palazzi, binnenplaatsjes, kerken, steegjes en monumenten herleeft.

Kookles in historisch Palazzo.
Kookles in het bereiden van authentieke Toscaanse gerechten, onder leiding van een professionele kok. De cursus vindt plaats in een historisch palazzo met schitterende fresco’s en antiek meubelair. Na afloop is er een diner met de zelfbereide gerechten.

Keuze uit de volgende kooklessen:

Pizzabakken gevolgd door diner
In de namiddag welkomstdrankje en kennismaking met de chefs. Vervolgens wordt plaatsgenomen aan schoolbanken waar alles op klaarligt voor de bereiding van pizza. Onze pizzabakkers zullen de deelnemers in het Engels begeleiden; van het maken van het deeg tot de uitroltechniek en bekleding en kookproces van de pizza. Aan het einde van de cursus volgt het diner waarbij ieder zijn eigengemaakte pizza krijgt opgediend aan een gezellige lange tafel in dit oude palazzo!
Het diner bestaat uit antipasti van verschillende bruschettes, eigengemaakte pizza, drankje (cola, bier, wijn) mineraalwater en koffie.

Of

Bereiding van verse pasta en vulling gevolgd door diner
In de namiddag welkomstdrankje en kennismaking met de chefs. Vervolgens wordt plaatsgenomen in schoolbanken waar alles klaarligt voor de voorbereiding van eigen gemaakte verse pasta. De chefs leggen alles fases van de voorbereiding uit, de deelnemers zullen verschillende pasta maken, snijden en vullen. Aan het einde van de cursus volgt het diner waarbij eenieder zijn eigengemaakte pasta opgediend. een gezellige lange tafel in dit oude palazzo!
Het diner bestaat uit „Bis di pasta“, een drankje (cola, bier, wijn), mineraalwater en koffie.

Of

Culinaire tocht door Florence o.b.v. van een professionele kok: U begint met een typisch Toscaans antipastibuffet met een heerlijke lokale wijn in een authentieke trattoria en u gaat door met een florentijns hoofdgerecht met bijgerechten naar een tweede ristorante en u sluit dit alles af met het dolce (desert) in één van de beste trattoria’s van Florence. Dit alles o.b.v. en beroemde kok met uitleg in het Engels!!


Dag 2

Old Timer Rally
De groep volgt een van te voren door ons voorbereide route door het prachtige Toscaanse landschap waarbij een aantal historische plaatsjes wordt aangedaan. Er zal en wedstrijd element in deze rally verwerkt zijn en de prijs uitreiking hiervan zal tijdens de lunch of het diner plaatsvinden. Onderweg wordt gestopt voor koffie met gebak. Vervolgens lunch in landhuis, villa of agriturismo, buiten aan lange tafels.

Wijn- en olieproeverij
Ontdek la vera Toscana (het echte Toscana!) Chianti! Bezoek aan een agriturismo (boerenhoeve) of kasteel waar druiven maar andere producten verbouwd worden en wijn geproduceerd wordt. Men krijgt uitleg en demonstratie. Daarna wordt de wijn geproefd. Vervolgens bezoek aan een agriturismo (boerenhoeve) met een olijfboomgaard. Men krijgt uitleg over en demonstratie van de olijfverbouw, de pluk, de grond, de cultivering en de produktie van de olijfolie. Daarna wordt de olijfolie geproefd, samen met kleine hapjes en een glas wijn.

Aansluitend vindt het diner plaats in de tuin met uitzicht bij de agriturismo/kasteel alwaar ook de prijsuitreiking van de Rally plaatsvindt.


Dag 3:

Ontbijtbuffet in het hotel en check-out.

Tijd om nog even te genieten van de faciliteiten van het hotel en de omgeving.

Lunch op eigen gelegenheid.

Transfer naar de luchthaven.


Ook interesse in een bedrijfsuitje, jubileumreis, vergaderarrangement of incentive Florence? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@rothkrantz-reizen.nl


Terug naar boven
NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100

EXCURSIES FLORENCE

  • stadswandeling
  • stadstour per fiets
  • kookcursus
  • wijn- olijfolieproeverij
  • oldtimertour Toscane
  • scooter tour Toscane
  • Ferrari rijden
  • bezoek Siena 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM