Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
Andere pagina's in dit onderdeel
Valkzeilen of Zeezeilen - Maastricht - Texel - Rotterdam - Vergaderen Nederland, Coaching Nederland, Workshop Nederland - Moorddiner - Voyages aux Pays-Bas - Trips to Holland - Gruppenreise Holland

nl_koninginnedag.jpg
bloembollenvelden_rothkrantz_reizen.jpg
nl_elfstedentocht.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!

Ook in Nederland!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan:


info@rothkrantz-reizen.nl


Bienvenue, welcome, Willkommen!

Voyages aux Pays-Bas
Trips to Holland
Reisen nach Holland


Welkom
Buitenlandse gasten? Partnerprogramma? Rothkrantz Reizen is u graag van dienst met hotelreserveringen, restaurantreserveringen, transfers, gidsen en toeristische of culturele programma's.


Vergaderen & coaching / workshop in Nederland
Een inspirerende en ontspannen mannier om vooraf gestelde zakelijk doelen te halen.
Workshops en trainingen zoals persoonlijke ondernemerschap, balans werk en privé, netwerken, sabbatical day, coachend leidinggeven, teamcoaching en teambuilding ook interactieve lezingen en (personeels) trainingen op maat.

Vergaderen Nederland, Coaching Nederland, Workshop Nederland


Moorddiner
Een avondvullend moordspel, waarbij u tijdens een diner of buffet in teams/tafels enkele mysterieuze moorden dient op te lossen. Het 18e-eeuwse plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen! Diverse merkwaardige figuren worden u voorgesteld. Deze acteurs zitten zo sterk in hun rol dat u vergeet dat het slechts om een spel gaat. Na een luidkeelse verwelkoming door de kamerheer ontrafelt het intrige zich en al snel valt het eerste slachtoffer: moord! De dader is onder u! Maar wie?

Moorddiner


Nieuw: Teambuilding en relatiemarketing in één evenement!
Run een compleet hotel samen met uw collega’s, met uw relaties als gast.
U reserveert een compleet hotel. In dit geval is het echter een hotel zonder personeel. Dat levert u zelf. Uw collega’s bemannen de receptie, runnen de keuken, zorgen voor de bediening en aan het eind van de dag wordt ook de barman of -vrouw door u geleverd.

De gasten? Dat zijn uw relaties. Wanneer uw relatie merkt dat u hem persoonlijk verzorgt, is direct het ijs gebroken en ontstaat een sfeer van waardering die met vrijwel geen enkel ander evenement te bereiken is.

In het tijdelijk runnen van uw eigen hotel zitten vele aspecten die van grote waarde kunnen zijn bij het bouwen aan de onderlinge teamgeest. De allereerste vereiste is hierbij het stellen van een duidelijk doel; bezorg uw gasten een onvergetelijk verblijf.

Teambuilding en het verduurzamen van belangrijke relaties, het zijn doelen die u gemakkelijk verwezenlijkt maar misschien wel net zo belangrijk is het feit dat het vooral heel leuk en inspirerend is.

U kunt zowel feestelijk als zakelijk inzetten. Boekbaar in binnen- en buitenland.


Sfeervol Kerstarrangement Chateau de Raaij
Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Zeer geschikt voor een unieke kerstbeleving met vriendengroep, familie of bedrijf.


Landhuizen, villa's, kastelen
Op zoek naar prachtige landhuizen, sfeervolle kasteeltjes of schitterende villa’s? Op zoek naar een locatie uit duizenden voor de organisatie van een bedrijfsuitje, familieweekend of vergaderarrangement?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan:

info@rothkrantz-reizen.nl


Terug naar boven
NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100


ggto_logo_blauw_zonderondertitel.jpgEvent aan het strand; hip, cool & relaxed

Vergaderingen, product presentaties, brainstormsessies, verjaardagen en uiteraard een barbecue. Wij bieden op maat gemaakte arrangementen aan voor partijen vanaf 10 tot maximaal 2500 personen.
Lunch, diner, walking dinner of high-tea.

Combinatie met activiteiten zoals blokarten op het strand, varen op de Noordzee, kitesurfen,
brandingraften, beachvolleybal, strandvoetbal, vliegeren en zandsculpturen maken.

Terrassen kunnen overdekt worden zodat u ook bij wat minder weer feestelijk kunt genieten.
Een keer wat anders met uw bedrijf?

Overnachting in voormalige gevangenis & diner in gevangeniskleding! 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM