Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Nederland > Rotterdam

rotterdam_koolhaas.jpg
rotterdam_kubuswoningen.jpg
rotterdammarkthal.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!

Rotterdam
World Port World City, is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die je steeds opnieuw kunt ontdekken.


PROGRAMMA VOORSTEL ROTTERDAM

Euromast
De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Op 100 meter hoogte heb je een fantastisch panoramisch uitzicht van 360 graden op de stad en tot ver daarbuiten.

Ontvangst met koffie en gebak.

Sightseeing per historische tram
Gezellige rondrit door Rotterdam in een historische tram met tekst, uitleg en anekdotes van de bestuurder. De Coolsingel, Blaak, de bruggen en het stadion trekken rinkelend aan u voorbij.

Rondvaart door de Haven
Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg.

of

Rondvaart per privé Tender

Tender
Ooit bedoeld om passagiers van het SS Rotterdam naar de wal te vervoeren, nu kunt u met één van de Tenders de stad beleven zoals u die nog nooit heeft gezien.
Varen door de indrukwekkende Rotterdamse haven of een Stadscruise door bijvoorbeeld de Oude Haven, Leuvehaven, Delfshaven of de industriehavens. Een bijzondere ervaring.

Wandeling met gids naar Kubuswoningen en Markthal.

Markthal
De Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Een plek waar goed eten en uniek wonen in een spectaculaire boog samenkomen.

Gelegenheid om zelf rond te kijken.

Diner in de Markthal of in een restaurant in de omgeving.


Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen of incentives te Maastricht?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


info@rothkrantz-reizen.nl


Terug naar boven

NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100

ROTTERDAM:

  • vergaderen
  • hotels
  • restaurants
  • excursies
  • gidsen


 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM