Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Parijs > Voorbeeldreis

rode_eiffeltoren.jpg
cancan.jpg
pompidou.jpg
Bedrijfsuitjes en groepsreizen op maat!


3 DAAGS PROGRAMMA PARIJS

Dag 1

Vertrek per Thalys vanuit Nederland.
Aankomst en ontvangst op het Gare du Nord te Parijs

Smaakvolle lunch in een van de vele brasseries.

Wandeling Marais
Sfeervolle wandeling door de Marais. één van de meest gezellige buurten van dit moment, de Marais. Zoveel winkeltjes, restaurants en bars als er in de kleine straatjes zitten, vind je nergens anders in Parijs. Alles is hier klein en smal, maar daarom ook ontzettend sfeervol. In deze wijk zijn veel joodse Witrussen woonachtig waarvan de voorouders tijdens de Russische Revolutie zijn gevlucht. De vele koosjere winkeltjes en restaurants en synagogen geven de wijk een kleurrijke en levendige sfeer. Buiten de Joodse winkels vind je hier ook trendy kledingontwerpers, mooie antiekwinkels en hippe galeries. Dit is dé plek voor vele Parijzenaars om hun vrije dag door te brengen, slenterend langs de winkels en genietend van één van de vele restaurants.

Diner op de Seine
Onder het genot van een heerlijk viergangen diner en sfeervolle muzikale begeleiding, trekt Parijs langzaam aan u voorbij. Een fantastische mogelijkheid om tijdens een rondvaart over de Seine te kunnen dineren en dansen. De sfeervolle boot is van binnen geheel van hout en beschikt over een dansvloer. Het diner wordt altijd met de grootste zorg bereid, en is van uitstekende kwaliteit. Een muzikaal ensemble zal zorgen voor de perfect ambiance tijdens de avond, waarbij tussen de gerechten door een dansje kan worden gewaagd...... (avondkleding verplicht)


Dag 2

Stadstour
Gedurende een drie uur durende stadsrondrit ziet u veel van de bezienswaardigheden die Parijs te bieden heeft. Een geweldige manier om Parijs in al haar schoonheid te bewonderen.

Lunch in een sfeervol restaurant.

Middag ter vrije besteding.

Show inclusief diner
Een wervelend typisch Parijs cabaret, in het hartje van het Quartier Latin. Dit spektakel is een cabaret van het eerste uur, gevestigd in het authentieke theater van eind vorige eeuw. Bij aanvang wordt u onthaald met een welkomst cocktail, waarna u een menu krijgt aangeboden. Na het diner begint het spektakel welke 2 uur duurt. De uitvoering vindt niet alleen op het podium plaats, maar de zaal wordt op ludieke wijze hierin betrokken. Het succes van de show zit ‘m in de getalenteerde artiesten en de originele choreografie. Het is een ware symfonie van kleuren, muziek en dans.


Dag 3

Paris Vélo
Parijs verkennen op een wel heel erg originele manier, per fiets. Dat moet een Nederlander wel aanspreken. Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids bezoekt u verschillende interessante wijken van de stad. Op deze manier komt u op plekken waar normaal gesproken geen toerist komt. U fiets door nauwe straatjes, langs parkjes en de schitterende gebouwen van Parijs. Onderweg wordt een stop gemaakt om een lekker kopje koffie te drinken.

Afscheidslunch in een uitstekende eetgelegenheid met een fantastische Bel Epoque inrichting.

Transfer naar het Gare du Nord en vertrek per Thalys naar Nederland.


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijf!


Terug naar boven
NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100
Excursies

Stadstour
Diverse wandelingen
Speurtocht
Rondvaart Seine
Fietsen
Tour 2CV
Jeu de boules
GPS
Teambuilding
Kookworkshop
Wijnproeverij

Cultureel

Opéra
Eiffeltoren
Catacombes
Riool van Parijs
Musée du Louvre
Musée d'Orsay
Versailles

Avond

Diner op de Seine
Paradis Latin
Lido
Moulin Rouge
Bobino's
Verlicht Parijs
Kroegentocht
Jazz-avond 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM