Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Parijs > Restaurants

chez_clement.jpg
chez_jenny.jpg
barrio_latino.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!

Restaurant reserveren in Parijs? Van brasserie tot haute cuisine! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan:

info@rothkrantz-reizen.nl


Let wel:
  • Voor groepen vanaf 12 personen.
  • 1 menukeuze voor de hele groep


Bistro Romain
Deze keten van typisch Franse restaurants biedt een aantal gezellige bistro’s in het centrum van Parijs. Hoewel elk van de bistro’s zijn eigen invulling heeft gegeven aan inrichting en decor, biedt de keuken in alle restaurants dezelfde kaart. De restaurants bieden smakelijke gerechten in de goedkopere prijsklasse; een goed adres voor een eenvoudige lunch of diner.

Prijs lunch/diner vanaf € 18,00 p.p. (3-gangen menu)

Chez Clement
Chez Clement is een kleine keten van 10 zeer bijzondere, sfeervolle restaurants in Parijs. De restaurants hebben elk hun eigen karakter dat wordt gekenmerkt door gezelligheid en een bijzondere inrichting. Het vrolijke interieur wordt gekenmerkt door antiek bestek, koperen pannen en ander keukengerij waarvan men bij de decoratie gebruik heeft gemaakt. De keuken is uitstekend en betaalbaar. Samenvattend: Chez Clement is een prima adres voor een smakelijk maal in een aparte, knusse sfeer!

Prijs lunch/diner vanaf € 29,00 p.p. (3-gangen menu excl. drank)
Drankenforfait à € 8,00 p.p. (¼ wijn en ¼ mineraalwater)


Chez Jenny
Deze gezellige Brasserie die vlakbij de Place de la Republique ligt, werd geopend in 1932. Sindsdien is het een sfeervolle typisch Franse eetgelegenheid waar het bedienend personeel in traditionele kledij loopt. Het restaurant heeft verschillende zaaltjes met eigen decoraties, waarbij vooral veel houtwerk is gebruikt en er zijn decoraties van Spindler die zelfs op de monumentenlijst staan. De keuken bestaat uit heerlijke Elzas-specialiteiten en biedt een uitgebreide keuze aan vis- en vleesgerechten.

Prijs lunch vanaf € 30,00 p.p. (3-gangen menu excl. drank)
Drank arrangement vanaf € 11,50 p.p.( ¼ fles wijn; ½ fles mineraalwater)
Drank arrangement vanaf € 15,50 p.p.( ½ fles wijn; ½ fles mineraalwater)
Koffie à € 3,50 p.p.


Mollard
Een stijl uit “1900”, uniek in Parijs, met keramiek, mozaïek en prachtige plafonds van Art nouveau stijl. Brasserie Mollard is dan ook met recht een historisch monument, gebouwd door E. Niermans, architect van het Negresco hotel in Nice, Hotel de Paris in Monte-Carlo en van de Moulin Rouge. De chef-kok, Joël Renty en zijn team stellen voor u diverse heerlijke maaltijden samen uit de originele Franse keuken geheel naar uw wensen en uw budget.

Prijs lunch vanaf € 30,00 p.p. ( 3-gangen menu, excl. dranken)

Brasserie Terminus Nord
Deze typische Parijse Brasserie ligt tegenover het Gare du Nord en biedt u een klassieke keuken en zeer efficiënte bediening. Het fraaie interieur dateert uit 1925.

Prijs lunch vanaf € 41,50 p.p. (3-gangen menu; incl. ¼ wijn, ½ mineraalwater en een kopje koffie)

Le Grand Café
Als er een Brasserie is die een perfecte harmonie weet te creëren met zijn wijk en het ritme van het Parijse leven, dan is dat het Grand Café. Tussen de grote warenhuizen en de Opéra Garnier, in het kosmopolitisch hart van Parijs, weet dit restaurant de gast met stijl en kwaliteit te ontvangen. De inrichting in Bel Epoque stijl, met de roodfluwelen banken, muurschilderingen en glas-in-lood plafonds, creëert er een bijzondere entourage. De chef-koks weten zeebanket en vis gerechten op voortreffelijke wijze op te dienen.

Prijs lunch vanaf € 41,50 p.p. (3-gangen menu excl. drank)
Drank arrangement vanaf € 15,00 p.p.( ½ fles wijn; ½ fles mineraalwater)


Les Grandes Marches
Het restaurant ligt tegenover de Bastille en was vroeger een herberg die al in de 17e eeuw werd gefrequenteerd door ambachtslieden uit Faubourg Saint-Antoine. Tegenwoordig is het een moderne brasserie met design meubels en mooie verlichting. De keuken is klassiek met als specialiteiten: zeebanket, gegrillde vis en vlees. Een echte aanrader!

Prijs diner vanaf € 50,00 p.p.(3-gangen menu incl. 1/3 l. witte of rode wijn, ½ l. mineraalwater en een kopje koffie)

Lunch op de Seine
Om 12.15 uur wordt u ontvangen op “Les Bateaux Parisiens” . Tijdens een uitstekende lunch trekt Parijs langzaam aan u voorbij. Een fantastische mogelijkheid om tijdens een rondvaart over de Seine te genieten van een uitstekende lunch. De sfeervolle boot is van binnen geheel van hout.
Gepaste kleding gewenst ( geen spijkerbroek en geen gymschoenen ).

Lunch € 53,00 p.p. (3 gangen, incl. 1/3 l. rode wijn, 1/3 l. witte wijn, mineraalwater en een kopje koffie )

Le Train Bleu
Restaurants in spoorwegstations waren ooit uitstekende eetgelegenheden, die het begin of het einde van de reis markeerden. Vroeger tijden leven voort in het monumentale restaurant Le Train Bleu (genoemd naar de snelle trein die ooit de elite naar de Rivièra bracht). Dit prachtige etablissement is gevestigd aan het einde van de perrons in het Gare de Lyon. Met de fantastische Bel Epoque inrichting van 19e eeuws meubilair, leren fauteuils, kroonluchters en schilderijen, maakt het restaurant een onvergetelijke indruk op een ieder van de gasten. Het eten is van uitstekende kwaliteit en past geheel bij de stijl van het restaurant.

Prijs lunch vanaf € 59,00 p.p. (4-gangen menu; incl. apéritief, mineraalwater, ½ fles wijn en koffie)

Le Petit Journal
Le Petit Journal doet de mytische en bruisende jaren van ‘’Saint Germain des Pres’’ weer herleven. De gezelligheid en vriendschap vieren hoogtij in deze Jazzkelder waar de herinnering aan de oude Jazz cultuur van Parijs weer tot leven komt.
Tijdens een eenvoudig doch smakelijk diner kunt u genieten van goede live Jazz muziek. Iedere avond speelt er een andere band, voornamelijk Franse muzikanten.
Om 20:30 uur wordt het diner geserveerd en om 21:00 uur gaat de band spelen.

Prijs diner vanaf € 62,00 p.p. ( 3-gangen menu, incl. ½ fles rode wijn)

Barrio Latino
Voorheen een meubelhal van drie verdiepingen, maar nu het gigantische Barrio Latino van Raymond Visan die tevens eigenaar is van de populaire Buddha Bar en de Barfly. Sfeervolle verlichting, fluweelrode met okergele banken, stijlvolle bars en zitjes, klassiek grote trappen en kroonluchters aan het plafond en de natuurlijk kenmerkende muziek… een bezoek aan dit restaurant/bar/discotheek is vermaak voor een hele avond tot in de late uurtjes want na het diner kunt u zich uitleven in de disco in warme en kleurrijke Latijns Amerikaanse sferen. Op de begane grond heerst een relaxte sfeer, waar men zich lekker kan ontspannen onder het genot van een tropische cocktail. Vanaf het restaurant op de eerste etage kijkt men uit over de rest van het indrukwekkende etablissement. De Latijnse keuken is goed en de Zuid-Amerikaanse bediening weet het op een zeer leuke manier te brengen! Wie na de maaltijd onder het genot van Cubaanse klanken nog een partijtje wil biljarten kan zelfs nog een trapje hoger naar de tweede etage. De bovenste etage is voor VIP’s only…

Prijs diner vanaf € 70,00 p.p. (3-gangen menu; incl. aperitief, 1/3 fles wijn, mineraalwater en koffie)


Terug naar boven
NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100
Lunch/diner op de Eiffeltoren

58 TOUR EIFFEL

Op de 1e verdieping wacht u een persoonlijke ontvangst alvorens aan tafel te gaan in het nieuwe design restaurant. Met een schitterend uitzicht over de stad geniet u van een smakelijke lunch of diner.

prijs lunch vanaf
€ 45,00 p.p.
(3-gangen incl. 1/3 wijn, mineraalwater en een kopje koffie)


prijs diner vanaf
€ 55,00 p.p.
(3-gangen incl. 1/3 wijn, mineraalwater en een kopje koffie)


LE BEL CANTO

Wie van Parijs, opera en lekker eten houdt, kan dit combineren bij Le Bel Canto.
Het personeel dat uit zo’n 100 medewerkers bestaat, is niet alleen bedreven in serveren, maar ook in het zingen van klassieke stukken zoals Pucini of Verdi. Dus schrik niet als één van de obers opeens in een klassieke area uitbarst tijdens het serveren van je voorgerecht.

Prijs diner vanaf € 104,50 p.p. (Incl. amuse-bouche, 3-gangen menu, 1/2 fles wijn, 1/2 fles mineraalwater, een kopje koffie en de zangkunsten van het personeel) 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM