Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
U bent hier : Home > Parijs > Disneyland Parijs

knabbel_en_babbel_wds.jpg
teacups_hd07478.jpg
disneyland_paris_2.jpg
Bedrijfsuitjes en groepsreizen op maat!


DISNEYLAND® PARIS

KIDS FREE van 1 jan - 23 maart 2016

Kinderen van 3 t/m 11 jaar gratis!

Geldt voor:
 • Verblijf in een van de Disneyhotels*
 • Entree Disneyland Paris (per volwassene, 1 kind gratis)
 • Minimaal 12 personen

7 Disneyhotels
 • Disney's Hotel Santa Fé
 • Disney's Hotel Cheyenne
 • Disney's Hotel Sequioa Lodge
 • Disney's Hotel Newport Bay Club
 • Disney's Hotel New York
 • Disneyland Hotel
 • Disney's Davy Crockett Ranch


Drie verblijfsmogelijkheden voor Disneyland Paris

1. Disneyhotels.

2. Hotels dicht bij Disneyland Paris, zoals
Hotel Explorers en Hotel Kyriad@Disneyland Paris (Beide met shuttle bus).

3. Diverse Novotels, Mercure hotels of Ibis hotels.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de goedkoopste mogelijkheid!
DISNEYLAND® PARIS
De themaparken van Disneyland® Paris strekken zich uit over een oppervlakte van 56 ha.

Disneyland Park
In het Disneyland Park komt u binnen in Main Street U.S.A.® waar de klok naar het oude Amerika is teruggezet, waar o.a. de parades plaatsvinden en waar u door Disney-Figuren wordt begroet. De geest van het Wilde Westen en de Amerikaanse pioniers komt tot leven in Frontierland met Big Thunder Mountain en Phantom Manor. Voor “griezel”avonturen is Adventureland “the place to be”. In Fantasyland waar het imposante kasteel van Doornroosje domineert, draait het allemaal om de magie van sprookjes zoals o.a. Peter Pan en Alice in Wonderland. Tot slot stelt Discoveryland u in staat om een blik te werpen in de wondere wereld van science fiction en het tijdreizen met diverse spectaculaire attracties zoals Buzzy Lightyear Laser Blast en Space Mountain Mission 2.

Walt Disney Studios Park
In het Walt Disney Studios Park neemt u een kijkje achter de schermen van de fascinerende wereld van film en televisie, animatie en entertainment. Stap binnen in onze studiowereld, ga op in de actie en laat je fantasie op hol slaan. Krimp tot speelgoedformaat in het nieuwe Toy Story Playland en bezoek alle productiezones met non-stop actie, coole attracties en spectaculaire optredens. Lights! Camera! Magic!

Disney Village
Hier treft u het typische Amerikaanse nachtleven aan. U kunt genieten van de volgende gelegenheden:
 • Diverse restaurants zoals b.v. Los Angeles Bar & Grill (pasta’s en pizza’s in een elegant Californisch decor), The Steakhouse (topkwaliteit rundvlees en wijnen) in een omgebouwd pakhuis uit Chicago, Annette’s diner (hamburgers, milkshakes en jukeboxes) en Planet Hollywood (eten “tussen” de filmsterren).
 • Bars en clubs, o.a. The Sport Bar (bierspecialiteiten en diverse snacks), Billy Bob’s Country Western Saloon (country music), welke tot ‘s nachts 01.00 uur geopend zijn.
 • Groot aantal winkelmogelijkheden.DISNEYHOTELS:

Hotel Santa Fe
Dit hotel is in Mexicaanse stijl gebouwd en ligt aan de oevers van de Rio Grande. Het ademt een echte Mexicaanse sfeer uit en doet denken aan een nederzetting middenin de woestijn. De afstand tot het themapark is ongeveer 15 minuten lopen.

Hotel Cheyenne
Met name kinderen zullen hier een fantastische tijd doorbrengen. Hier herleeft de sfeer van het Wilde Westen met cowboys en indianen. Er is een houten fort , een indianendorp en een wind- en watermolen. De Disney® Parken liggen op ca. 15 minuten lopen van het hotel.

Hotel Sequoia Lodge
Het hotel is gelegen ten oosten van het Lake Disney, op circa 10 minuten loopafstand van het themapark. Het is een knus berghotel in een weelderig bos. In het hoofdgebouw branden in de winter open haarden en ‘s zomers flaneren de gasten langs het meer.

Hotel Newport Bay Club
In Disney’s Newport Bay Club, aan de oevers van Lake Disney, vindt u de stijl en charme van het New England van voor 1900. In dit magnifieke landhuis doet alles denken aan de zee. Op circa 10 minuten lopen vindt u beide Disney® Parken.

Hotel New York
Het hotel heeft uitzicht op Lake Disney. Dit hotel heeft de sfeer en opwinding van het New York uit de jaren dertig. Dit hotel is op circa 5 minuten loopafstand van de Parken gelegen.

Disneyland Hotel
Het hotel Disneyland is het meest luxueuze hotel van het Resort. Het hotel beschikt over bijna 500 kamers, heeft het mooiste uitzicht en is aan de entree van het Disneyland Park gelegen. De entree is ruim van opzet en tijdens uw check-in ruikt en hoort u het knapperend haarvuur in de lounge. Gasten in dit hotel ervaren hun verblijf als een sprookje!

Disney's Davy Crockett ranch
Verblijft u graag in de natuur, kom dan tot rust in uw eigen blokhut in een schilderachtige, landelijke omgeving die geinspireerd is op de heldhaftige pionier Davy Crockett. Disney’s Davy Crockett Ranch is gelegen op 15 autominuten van de Disney® Parken.


OVERIGE HOTELS BIJ DISNEYLAND PARIS

Kyriad @Disneyland Paris 2**
Dit nieuwe 2** hotel is gebouwd in de traditionele franse stijl uit de Brie-regio. Het is gelegen op 10 minuten per bus van de Disney Parken. Het biedt een panoramisch uitzicht over de omringende bossen en ligt op slechts enkele minuten lopen van een schilderachtig meer.
Vanuit het hotel is er een gratis shuttle bus naar de Parken. Deze vertrekt iedere 10 minuten vanaf 06:00 uur tot 23:30 uur.

Explorers Hotel 2**
Dit hotel ligt aan de rand van het Disneyland Resort Paris. Vanuit het hotel rijden er regelmatig gratis pendelbussen naar de Disney Parken. Het hotel biedt 400 comfortabele kamers. In het hotel staat alles in het teken van de fictieve ontdekkingsreiziger Sir Archibald. Overal vind je schatten en verrassingen uit de hele wereld.

©Disney


VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP MAAT AAN!

Terug naar boven
NIEUW NIEUW NIEUW
Rothkrantz Reizen
030 - 636 51 41
06 - 244 077 02


www.rothkrantz-reizen.nl

info@rothkrantz-reizen.nl


GGTO 1371
KVK 30208100
Zakelijke evenementen

Europa’s nummer 1 bestemming voor zakelijke evenementen!

Wist u dat Disneyland® Paris de nummer 1 bestemming is voor zakelijke evenementen in Europa? Uw groepen vanaf 50 personen zijn er van harte welkom. Conferenties, seminars, tentoonstellingen, team-building activiteiten, award uitreikingen tijdens gala-diners, thema avonden, alles is mogelijk. Met 23 zalen van 500 m², 14 hotels binnen het park en in de buurt van de 2 convention centers, 2 Thema Parken en meer dan 60
restaurants, is het aanbod van
Disneyland® Paris ruim en veelzijdig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
KIDS FREE
1 JAN - 23 MAART 2016

SPEKTAKELDINER

BUFFALO'S WILD WEST SHOW
Het ideale diner voor uw groep!

Geniet van een authentieke cowboymaaltijd en maak deel uit van een adembenemend schouwspel waarbij scherpschutters, ruiterkunsten, buffeljachten en een postkoetsoverval elkaar in hoog tempo opvolgen! De grootste Disney-Dinner Show ter wereld!
Een fantastische sfeer!


 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM