Rothkrantz-Reizen Voor al uw groepsreizen op maat!
 
 
 
 
sim_groepsfoto_mallorca.jpg whitehorses_b.v_rothkrantz_reizen.jpg autonational_barcelona_rothkrantz_reizen.jpg
Bedrijfsuitjes, jubileumreizen, vergaderarrangementen & incentives op maat!
Reims, 25 – 27 mei 2018

Met de Jonge Balie uit Den Haag hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Rothkrantz Reizen.
Het contact met mevrouw Rothkrantz is altijd persoonlijk, snel en oplossingsgericht geweest. Bij het organiseren van een rondreis voor 34 man heeft mevrouw Rothkrantz ons ontzorgd. alles was goed afgesproken met de locaties waar wij naartoe gingen en de door mevrouw Rothkrantz geboekte restaurants waren prima.

Concluderend: wij zijn positief over de ervaring die wij hebben gehad met mevrouw Rothkrantz en Rothkrantz Reizen!

Joost Kokje, De Jonge Balie Den Haag
Riga, 2 - 4 februari 2018

Beste Monique,

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van CMS Asset Management heb jij diverse offertes voor ons gemaakt en uiteindelijk hebben we voor Riga gekozen.
Ook voor jou een nieuwe bestemming, maar dat hebben wij nergens aan kunnen merken. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals we gewend zijn van jou!

Na aankomst op het vliegveld zijn we goed opgevangen door de gids, Ruta. Zij heeft ons meegenomen door de stad en vol enthousiasme verteld over de stad met zijn mooie en bijzondere gebouwen. Heerlijk opgewarmd en lekker gegeten bij restaurant Salve, inclusief de Riga Black Balsam proeverij! Een klein groepje is daarna het uitgaansleven in het oude gedeelte nog ingedoken.

De volgende dag zijn we met jeeps een off road tour gaan maken, extra bijzonder omdat er sneeuw lag. Alle 13 mannen (en ook de 2 vrouwen) vonden dit erg gaaf om te doen! Daarna naar de bobslee baan voor een spectaculaire en fantastische rit naar beneden. Wat een snelheid zeg, heftig maar ook een onvergetelijk mooie ervaring. Na de lunch hebben we een rondleiding door de Ligatne bunker gehad, waar je de Sovjet sfeer bijna kunt proeven. Een indrukwekkend bezoek. Moe maar voldaan konden we even relaxen in ons hotel, het Astor Riga. Goed verzorgd en een perfecte ligging. Als afsluiter hebben we een fantastisch diner gehad bij de 3 Chefs. Echt een aanrader als je naar Riga gaat. Heerlijke gerechten en lekkere wijnen, top! Na een leuke stapavond heerlijk ons bed ingedoken.

De laatste dag heeft Ruta ons de markthallen laten zien. In de oude loodsen (waar vroeger Zeppelins werden gebouwd) vind je o.a. veel soorten vis, vlees, zuivel, groenten en fruit. Erg leuk om te bezoeken! Daarna naar de laatste activiteit van het weekend, ice carving! Met een kettingzaag en diverse andere werktuigen hebben we 3 totaal verschillende sculpturen gebouwd, goed voor de teambuilding. Leuke locatie aan het water bij restaurant Koya, waar ook de lunch was, en wederom een geslaagde activiteit!

We hadden best wat wensen en wisten goed wat we wilden en dat heb jij perfect vertaald naar een geslaagde trip!
Echt een leuke bestemming !

Namens alle collega’s ontzettend bedankt voor deze mooie trip!

Esther en Janou
CMS Asset Management

Paris, jubileumreis 10 - 12 november 2017

Beste Monique,

Wij hebben zo genoten van onze jubileumreis naar Parijs.
Ontvangst op het Gare du Nord en begeleiding gedurende het weekend door de gids Thomas, diverse transfers geregeld, lekkere en gezellige lunches! De fietstocht hebben we iets moeten inkorten om het droog te houden. Maar zeker de moeite waard!
Extra leuk en gezellig dat de boot op de Seine vast kwam te liggen en wij zodoende een uurtje extra hadden! Dit was voor ons geen enkel probleem. We hebben heerlijk langer kunnen dansen en er was ook nog een drankje bij! De Moulin Rouge was helemaal geweldig. We hadden de mooiste plaatsen en we hebben onze ogen uitgekeken!

Bedankt voor je snelle acties en reacties. Door jouw inzet, geregel en uitgebreide draaiboek hebben ook wij heerlijk kunnen genieten van dit feestelijke weekend! Ook namens onze directie heel hartelijk bedankt!

Merel van Vliet
Dante van Steekelenburg
Duijndam Uitzendgroep

Mallorca, 29 september - 2 oktober 2017

Wat was het een fantastisch weekend! Eind september zijn we met zijn allen op reis gegaan: Mallorca om precies te zijn. Bij aankomst van het hotel stonden de hapjes en drankjes al klaar en dat was echt het startsein voor een memorabel weekend. Na een avondje stappen kon iedereen zaterdag een beetje uitbrakken om daarna rond 14.00 te vertrekken naar de catamaran. Oke oke… Het was een beetje fris, maar gelukkig had iedereen zijn SIM-handdoek mee. Na wat gesnorkel en geplons was het tijd om lekker te eten op de boot. Bij terugkomst in de haven snel naar het hotel, opfrissen en op stap (bijna iedereen dan 😊). Zondag kon iedereen zijn eigen gang gaan. Formule 1 kijken, scooters huren of luieren bij het zwembad: voor ieder wat wils. Sommige die-hards gingen zondagavond ook op stap. Dat was gedurfd want maandagochtend om 05.45 stond de bus voor ons hotel om ons naar het vliegveld te brengen. Wonder boven wonder was iedereen er op tijd! En dinsdag iedereen weer fris en fruitig aan de slag 😉

Kortom: het was een geslaagd weekend. Dat komt aan de ene kant door onze fantastische feestcommissie maar ook door Monique Rothkrantz van Rothkrantz Reizen. Echt een hele fijne samenwerking en dit is voor herhaling vatbaar!

Anne-Marie Koenes
HR adviseur & manager facility

Lissabon, 28 september - 1 oktober 2017
Vergaderarrangement


Via Rothkrantz Reizen hebben wij eind september in Lissabon onze jaarlijkse 3-daagse bijeenkomst georganiseerd, voor ca. 70 medewerkers uit Nederland en België.
Het contact met Monique verliep heel prettig en professioneel. Duidelijke offertes, snelle en adequate follow up en leuke ideeën voor het sociale programma. Resultaat: enthousiaste medewerkers die hebben genoten van 3 fantastische dagen.
Ik kan Rothkrantz Reizen van harte aanbevelen! Dank je wel Monique, heel graag tot een volgende keer!

Margriet Easton-Gilhuis
The Clinical Company BV

Bologna 6 - 8 september 2017.
Lamborghini, Ducati en Ferrari.


Beste Monique,

We hebben genoten, alles was perfect geregeld op wat vertraging van de vluchten na. Het was een waanzinnige trip. Ons personeel wist niets van de bestemming en het programma. We hebben ze woensdag ochtend op de hoogte gesteld. Het was een complete verrassing voor hen.

We hebben genoten van de fabrieken en musea. Voor ieder was het rijden met de Lamborghini de mooiste ervaring. Ook dit hadden we geheim gehouden tot dat we bij deze supercars stonden.

Dus al met al een trip om nooit meer te vergeten. Bedankt voor de uitstekende service.

Aart Franken
Aartec Engineering B.V.

Antwerpen, 5 mei 2017

Hoi Monique,

Het was een geslaagd dag te Antwerpen. We hebben het erg naar ons zin gehad en mijn collega’s waren zeer tevreden over de luxe bus, de leuke wandeltour met lekkere hapjes en het gezellige restaurant.

Bedankt voor het organiseren van een top dag!

Anissa Tahraoui,
Pameijer

Parijs, 14 -17 april 2017

Beste Monique,

Hartelijk dank voor al jouw hulp en adviezen bij het samenstellen van onze 40-jarige jubileumreis naar Parijs. De reis is perfect verlopen en de reacties van de deelnemers waren zeer positief.
Hotel en locatie keuze was perfect evenals de geadviseerde restaurants. De 2CV tour, het diner op de Seine, het bezoek Versailles en de Montparnasse waren absolute toppertjes. We hadden een zeer enthousiaste en deskundige gids (Agaath ) en de chauffeur van de bus (Munckhoff) was een zeer goede chauffeur en ook erg enthousiast. Iedereen kende de naam Peter.

Namens alle collega’s van Modelec Data-Industrie BV heel erg bedankt voor de organisatie en hulp van deze bijzondere jubileumreis.

Het was bijzonder prettig om zaken met je te doen.

Met vriendelijke groet,

Marion Adams / Hans Brouwer
Modelec Data-Industrie BV
Antwerpen, 11 - 13 november 2016

Weer een top-weekend meegemaakt met Rothkrantz Reizen.

Inmiddels al voor de 3e keer hebben wij een weekendje uit voor zo’n 55 man laten organiseren door Monique Rothkrantz. Wij hoeven alleen te zeggen waar we naar toe willen en Monique stelt een leuke trip samen, dit keer naar Antwerpen. Deze trip biedt enerzijds veel vertier maar anderzijds ook veel vrijheid in het programma die ook zeer gewaardeerd wordt tijdens zo’n bezoek aan een grote stad.

Goede restaurants, een keurig hotel dat centraal gelegen is, busvervoer, drankjes, steptour, smikkel/smakkel tocht, Antwerpen Zoo backstage, bierproeverij, alles is tot in de puntjes verzorgd. Fijn ook dat Monique er tijdens zo’n weekend zelf bij is zodat iedereen optimaal kan genieten.

Monique het was weer geweldig. Bedankt namens de Personeelsvereniging van de Rabobank IJmond. Tot de volgende keer.

Mariëlle Stengs-van Ruth
Ed Verbeek

Rome, 10 - 12 november 2016

Beste Monique,

Na drie uitgewerkte offertes met bestemmingen in Noord Europa, wilden we toch ook graag een 4de offerte met meer warmte en langere dagen: Rome. Voor jou geen probleem. Even enthousiast ging je weer aan de slag.

Wij hebben uiteindelijke gekozen voor Rome. We hadden goede Nederlandstalige gidsen tijdens de wandeling met hapjes, die ons veel konden vertellen over de stad en de architectuur. De wandeling eindigde met een heerlijk en gezellig aperitief op een mooie locatie. Precies wat we graag wilden! Op jouw advies hebben we de oorspronkelijke wandeling Klassiek Rome toch op de fiets gedaan. Dit was een goede keuze! Iedereen was erg enthousiast over deze excursie. We hadden dezelfde gidsen als tijdens de wandeling en dat vonden wij ook heel prettig.
Lunches en diners waren gevarieerd en in leuke, typische Italiaanse restaurants. De afsluitende lunch in een landelijke wijngoed gelegen net buiten Rome gaf ons het echte Bertolli gevoel! Rondleiding over het wijngoed, wijntje, Italiaans buffet en eigengemaakte pizza. Heerlijk!

Wij hebben genoten, nogmaals onze dank!

Lustrum Commissie
SAP Letselschade Advocaten

Wijnreis Bourgogne, 29 sep - 2 okt 2016

Hallo Monique,

De wijnreis is wederom prima verlopen. Iedereen was zeer enthousiast over het programma.
De onderdelen sloten perfect op elkaar aan. Er zat een mooie afwisseling in en alles klopte tot in de puntjes ter plaatse.
De diners waren zeer goed verzorgd op prima locaties. Ook hierin zat een mooie afwisseling die iedereen op prijs stelde.
Het enige minpuntje was de gids in Dijon. Haar Engels en de inhoud van het verhaal wisten de groep niet bij de les te houden. De overige gidsen waren stuk voor stuk zeer goed, spraken goed Engels, gaven interessante informatie én wat ook belangrijk is: ze hadden allemaal veel humor.
Het hotel was ook prima. Een perfecte locatie en de kamers en het ontbijt waren goed in orde. Het oude stadje Beaune met de mooie straten en gebouwen, leuke terrasjes en winkels, is iedereen heel goed bevallen.
Wij kijken met z'n allen terug op een zeer geslaagde wijnreis!

Namens de hele groep hartelijk bedankt voor de professionele organisatie!

Met vriendelijke groet,

Bart Mennens
Dublin, 15 - 18 september 2016

Ha Monique,

Ontzettend bedankt voor al jouw hulp bij het organiseren van de jaarlijkse buitenlandreis van de Jonge Balie Utrecht met dit jaar als bestemming: Dublin! Een stad waar wij als Buitenlandreiscommissie nog nooit waren geweest, maar waarvan jij gelukkig wel precies wist waar wij moesten zijn! Het hostel waar wij met een groep van 50 personen terecht konden was goed verzorgd, schoon en lag op een perfecte locatie te midden van leuke bagel- en koffiezaakjes en op 10 minuten lopen van het “echte” centrum. De transfers van en naar het vliegveld waren super geregeld, zelfs toen wij jou 1 dag voor vertrek vroegen of wij een uurtje eerder konden vertrekken met de bus in verband met te verwachten drukte op de wegen, was dat voor jou geen enkel probleem. Ook de veranderingen in de samenstelling van de groep – die soms ook nog eens zorgden voor wijzigingen in de kamerindeling en beddenbezetting op de kamers – zijn door jou keer op keer soepel verwerkt. Toen er geen handdoeken in het hostel aanwezig bleken, heb jij het “probleem” binnen een uur opgelost! Het was een heel fijn gevoel dat wij jou altijd achter de hand hadden indien nodig. We hebben een waanzinnig leuk weekend gehad waarin wij veel bedrijfsbezoeken en bezoeken aan advocatenkantoren hebben gemixt met culturele hoogtepunten zoals een bezoek aan de Guinness Storehouse, een stadswandeling en een bezoek aan het hondenrennen! Nogmaals, dank voor alles!

Voor een volgende reis, komen wij zeker bij je terug!

Eveline Hoogeterp namens de Buitenlandreiscommissie Jonge Balie Utrecht 2016
Parijs, 10 - 13 juni en 24 - 27 juni 2016

Onze Sterrenwachters hebben enorm genoten van de reizen en we hebben vreselijk veel complimenten gehad over de accommodatie en gekozen restaurants. Alle hulde voor jou daarvoor, je hebt perfect aangevoeld wat deze reis nodig had. Ook namens mijn collega's wil ik je ontzettend bedanken, dankzij jouw professionele aanpak konden ze zorgeloos op pad en liep alles op rolletjes.

Bo Peters
Vrienden en Fondsenwerving
Teylers Museum

Delft 20 mei 2016, Rotterdam 21 mei 2016

In mei hadden wij ruim 100 Europese tandartsen te gast in Den Haag voor hun jaarlijkse Algemene Vergadering. Als aanvulling op het inhoudelijke programma zijn 2 dagprogramma’s georganiseerd naar Delft en Rotterdam.
Monique van Rothkrantz Reizen heeft deze 2 programma’s tot in de puntjes verzorgd. Het was voor mij heel fijn dat ik me daar niet druk over hoefde te maken. En het belangrijkste is dat de deelnemers hebben genoten!

Monique, dank voor de fijne samenwerking!

Yolanda Doornekamp
KNMT Congresbureau

Dublin, 1 - 3 april 2016

Beste Monique,

Alles was prima geregeld, we waren, gezien het weer, heel blij met alle transfers.
Verder zijn alle activiteiten prima in de smaak gevallen, leuke tour door Guinness, hele leuke Viking Splash, eten goed, nog de Pub in geweest, stadstour met Marc heel goed. Beetje warm bij Johnnie Fox’s maar dansers echt super.
Kortom: genoten van een heel gezellig weekend.

Heel erg bedankt voor de organisatie en de hulp bij diverse onderdelen.

Petra van Wijngaarden
MC Slotervaart

Edinburgh 4 – 6 februari 2016

Beste Monique,

Graag willen wij je laten weten dat we een erg leuk weekend in Edinburgh er op hebben zitten. De drie activiteiten zijn een voor een geslaagd. Het vissen was op een super mooie locatie. Bedankt voor het warme kleding advies, dit was absoluut geen overbodige luxe. Een prima lunch en een ook nog eens een hoop vis gevangen. De grootste was 16 pond! Ook het fietsen was tot in de puntjes geregeld.
Vooral de proeverij van de 4 whisky’s maakte de rondleiding door de Scotch Whisky Experience tot een succes!

Hartelijk dank voor de organisatie! Wij hebben een erg leuk en geslaagd weekend gehad.

Vriendelijke groet,

Century Products BV
Parijs, 18 - 19 december 2015

Beste Monique,

Onze hartelijke dank voor je supersnelle actie betreffende gidsservice voor afgelopen weekend. Wat een service! Wij zagen leuke excursies op je website, maar waren extreem laat met reserveren. Het was voor jou gelukkig geen enkel probleem om binnen een paar uur een geweldige Nederlandstalige gids voor ons te regelen. Hierdoor hebben wij een super weekend in Parijs gehad.

Wij komen zeker nog een keer bij je terug!

Mw. J. Geurts
Notariskantoor Geurts & Partners

Berlijn, 30 oktober - 1 november 2015

Toen het besluit werd genomen dat we naar Berlijn gingen werd iedereen enthousiast. Het draaiboek dat jij voor iedereen had gemaakt werd een paar dagen voor vertrek uitgedeeld zodat iedereen zich voor kon bereiden op wat hij/zij nog graag wilde bekijken in de vrije tijd die we gepland hadden.

De treinreis met bar-rijtuig begon een beetje rommelig omdat iedereen op onze gereserveerde plaatsen wilde gaan zitten. Nadat we dit overwonnen hadden kon de reis beginnen. Na ruim 5 uur genoten te hebben konden we lekker in het hotel slapen. Het programma met sightseeing, goed lokaal eten, en het iedereen naar de zin maken is niet zo makkelijk.. maar iedereen heeft heerlijk genoten. Ook de Trabant Safari was geweldig!! We waren gewoon zelf het middelpunt in Berlijn.
Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Alles was goed op elkaar afgestemd.

Namens alle collega’s van Interflon BV heel erg bedankt voor deze mooie reis!
De volgende keer zullen we weer aan je denken.

Mevr. Pleunie Weterings
Interflon Head Office

Texel, 26 - 27 september 2015

Hallo Monique,

Heerlijk om als personeelsvereniging van de Rabobank de organisatie van een ontspannen weekend Texel aan jou over te kunnen laten. Zo kan ook het bestuur van de personeelsvereniging nog lekker mee genieten van het weekend! Goed ook dat je er bij was om alles tot in de puntjes te regelen.

Alle 70 collega’s hebben genoten. Het mooie weer hielp daar natuurlijk ook wel wat bij maar vooral belangrijk dat jij een leuk programma in elkaar hebt gezet, voor ieder wat wils, met verschillende activiteiten en ontspanning.

Bedankt voor de uitstekende verzorging!

PV Rabobank IJmond.
E (Ed).S.Verbeek

Gastronomisch Gardameer, 14 - 18 juli 2015

Hallo Monique,

We hebben genoten van ons verblijf op de agricultura. Heel fijn dat je vooraf extra benadrukt hebt dat een verblijf aan het Gardameer heel druk is, dat hebben we tijdens een bezoekje zeker ervaren.
En waren daarom extra blij dat we daar niet zaten.

Genoten van ons fietstochtje, het restaurant waar we gewoon iets lekkers van de kaart mochten uitzoeken. Zo relaxed allemaal, Top. Ook de wijntour was erg leuk.

Monique, dank voor alle goede zorgen.

Hartelijke groet,

Herdien & Paul
Dublin, 8 - 11 oktober 2014

We hebben genoten van onze lustrumreis naar Dublin die jij voor ons georganiseerd hebt. Van begin tot eind (het warme welkom op de luchthaven, het hotel, de maaltijden, de programma-onderdelen etc.) was alles perfect geregeld.
De Ducktour met vikinghelmen, én niet te vergeten de unieke Ierse splashtour-gids, zorgde voor veel hilariteit. Met deze tour zagen we meteen de highlights van de stad. Ook de wandeling door de prachtige natuur van de Wicklow Mountains en de sfeervolle avonden in de pubs met Ierse muziek en Riverdance hebben diepe indruk op ons gemaakt. Complimenten ook aan de agent ter plaatse Melanie Uhlig en de gids Paul McWhite. Mede dankzij hen heeft Dublin een onvergetelijke indruk op ons achtergelaten.

Enkele reacties van onze collega’s: ‘’Dublin is nu always on my mind’’. ‘’Fantastisch tripje’’. ‘’Dublin was een spannende keuze’’. ‘’Groot succes! Van de Ducktour (met de geestigste gids ooit) tot aan de pubcrawl. Geweldig programma!”.

Namens alle collega’s van VBTM Advocaten heel erg bedankt voor deze mooie reis!

VBTM Advocaten
Praag, 17 september 2014

Ha Monique,

Het evenement te Praag was zeer geslaagd. Alles verliep zoals afgesproken en de locatie van de bijeenkomst was bijzonder en sfeervol. Mijn genodigden waren onder de indruk!
Bedankt voor het regelen. Dit heeft mij heel wat tijd en moeite bespaard!

Caspar de Bok - Senior Policy Advisor (Internationalisation/Research) Academic Affairs - Corporate Offices - Utrecht University.

Reims, Champagne 4 - 5 september 2014

Is Dräger tevreden? Ja zeker, jij hebt er iets supers van gemaakt.
Zou ik jouw organisatie aanraden? Zonder twijfel.
En hoe komt dat? Omdat je weet waar je mee bezig bent, de juiste voorbereidingen treft, en oog voor detail hebt; je bent niet snel tevreden, gewoon in een woord super professioneel, een voorbeeld voor vele reisbureaus

Heel wat mensen hebben me enorm bedankt, ze zijn nog steeds heel enthousiast.

Een 2-tal reacties van deelnemers:

Ik, en ik denk veel mensen met mij, wil je danken voor de organisatie van onze tweedaagse in de Champagnestreek. De activiteit (inclusief terrasje) was tof. Dat je nog eens goed weer gereserveerd hebt, zorgde voor de finishing touche. Maar wat we ’s avonds hebben mogen beleven… Ik ga niet vlug vergeten wat er die avond, op zo’n locatie, op mijn bord (maar vooral in mijn glas) werd geserveerd.

Nogmaals een ferme dank u wel voor de organisatie.

Encore merci pour cette fantastique journée.
Tout était parfait, l’ambiance, les activités, l’organisation, et surtout ce magnifique souper dans les caves Mumm.
Félicitation pour ce boulot titanesque.

Ik zal de complimentjes overmaken aan Monique. Een heel leuk en professioneel iemand om mee samen te werken.

Claudia Michiels
HR Officer, Dräger, België.

Londen, 6 - 9 juni 2014

Hoi Monique,

Was allemaal super, boot heen en terug goed geregeld, draaiboek was super goed.
Hotel redelijk, ontbijt had beter gekund.
De excursies waren leuk en mooi, zeker het fietsen!! goede en leuke gids.
Eten bij Albert was gezellig en eten bij La Tasca was top!
Iedereen was zeer tevreden en vond het geslaagd.

Nogmaals hartelijk dank voor het regelen en graag tot het volgende uitje.

Nico Emo
Geostick B.V.

Parijs, 23 - 26 mei 2014

De reis was super, alles is goed, zelfs uitstekend verlopen.
Reserveringen waren Ok, goede gidsen, prima restaurants ....enz.
De hele groep was enthousiast en zeer tevreden.
Bedankt voor de organisatie.

Koos Iseger, RC Scherpenzeel - Woudenberg
Parijs 16 - 17 mei 2014

Het was een ontzettend geslaagd weekend! Iedereen was tevreden!
Uiteraard was het weer top wat het helemaal compleet maakte.

De batobus is erg leuk, Disney was ook leuk en het eten bij Nazareth erg goed!

Dus een geslaagd weekend, mede dankzij jouw goede voorbereiding. Hiervoor ontzettend bedankt!!!

Hopelijk tot een volgende reis…!

Belinda Broeren
Vrijwillige Brandweer Scherpenzeel

Parijs, 17 mei 2014

Hierbij wil ik je laten weten dat wij een heerlijk weekend hebben gehad in Parijs mede dankzij jou inzet.

Het geluk was natuurlijk ook dat het weer ontzettend mee zat. De reisleidster “Desiree” heeft ontzettend goed en enthousiast verteld en was keurig op tijd in het hotel. De chauffeur “Madi” heeft de bus netjes door Parijs heen gereden.

Het diner op de Seine was ook goed geregeld. Vantevoren heb ik nog even de diëten doorgegeven en dat ging goed. Het diner was een mooie afsluiting.

Bedankt voor je inzet!

Susan Rorive - Van Dam
Dignitas Detachering
Parijs, 24 - 28 april 2014

Door faillissement van ons vorige reisbureau moesten we voor ons jaarlijks familie weekend (14 personen) uitwijken naar een nieuw reisbureau.
Via een verzorgde website kwamen we bij Rothkrantz Reizen terecht.
Monique heeft onze reis naar Parijs uitmuntend verzorgd.
We hadden best wel een veeleisend programma, maar alles was tot in de puntjes geregeld.

Complimenten aan Rothkrantz Reizen en voor onze volgende reis komen we zeker terug.

Fam. Bloo Raalte
Brussel, 24 – 26 januari 2014

We zijn weer bijgekomen en nog na aan het genieten van een erg geslaagd weekend!!

Monique heeft voor Rabobank IJmond Noord de reis naar Brussel geregeld voor 60 personen. Het contact liep erg goed en de wensen die wij uitspraken wist ze goed te vervullen.
Tijdens het weekend was ze zelf ook aanwezig, wat erg prettig was voor als er vragen waren.
Mocht u een reis voor een grotere groep willen organiseren kan ik Monique van Rothkrantz-Reizen zeker aanbevelen.

Marloes Jobse,
Rabobank IJmond Noord

Rome, 15 - 17 november 2013

Wij hebben drie heerlijke dagen in Rome gehad mede dankzij de goede service van Rothkrantz-Reizen.
Het fietsen door de stad en ook de culinaire wandeling hebben bijgedragen aan een onvergetelijke personeelsreis.

Wil en Desiré Wassenaar
Hotel Boschrand Texel.

Wijnreis Elzas, 19 - 22 september 2013

De reis naar de Elzas is heel goed verlopen.
Wij hebben hele fijne dagen gehad en het programma zat uitstekend in elkaar.

Leuke spontane gids die goed reageerde op de groep.

De mountainbiketocht op zaterdag was helemaal top. Een echte downhill route waar ieders gevoel voor balans en durf werd aangesproken. Een spectaculaire trip waar iedereen na afloop nog helemaal vol van was.

De proeverijen en lunches waren heel interessant en zeer goed verzorgd. Wijnboeren met passie voor het vak. Erg leuk.

Heel hartelijk dank voor de organisatie. Dat was een goede reclame voor jouw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Bart Mennens
Brussel 14 - 15 september 2013

Bedankt voor de goede zorgen en begeleiding tijdens het weekend Brussel. Het is als een geslaagd weekend ervaren! Er komen veel positieve reacties binnen.

Vincent Noordzij , Duncan de Mooy, PV Priva

Schoolreis Parijs 20 – 22 augustus 2013

We zijn voor de eerste keer met 120 leerlingen naar Parijs geweest. Rothkrantz Reizen heeft ons hier super in bijgestaan! Het was een leuk programma, Montmartre, Disney, Eiffeltoren, varen op de Seine, stadstour met de bus.
We hadden ook enkele gidsen wat erg prettig was, ze weten veel meer en ze vonden het ook niet erg om nog wat zaken te regelen waar nodig.
Het programma kan je geheel zelf samenstellen, Rothkrantz doet allerlei suggesties. Je geeft aan wat je budget is per kind en zij regelen alles voor je. Er wordt een prima draaiboek gemaakt, heel duidelijk.
De samenwerking verliep ook erg prettig, we gaan het volgend jaar weer doen! Misschien met weer iets andere activiteiten, want alles kan, en zo blijven het verrassende reizen.
Bedankt voor alle goede zorgen namens het hele team en de kinderen!

Petra Lauret, Pontes Pieter Zeeman

Madrid, 23 - 26 mei 2013

Monique Rothkrantz heeft voor de Jonge Balie Arnhem een reis georganiseerd voor 50 jonge advocaten naar Madrid. Niet alleen was alles in Madrid tot in de puntjes geregeld, ook was Monique altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en dacht zij mee bij het verder invullen van de reis. Dankzij Monique hebben wij in een fantastisch hotel geslapen zowel qua ligging als qua service, was er een luxe transfer bus geregeld om ons van het vliegveld in Madrid naar ons hotel te brengen én ontvingen wij een zeer uitgebreid draaiboek.

Kortom: een zeer geslaagde reis met dank aan Rothkrantz Reizen.

Groeten,

Maartje van der Beek
Jonge Balie Arnhem

Barcelona, 13 - 15 september 2012

Medio september 2012 gingen we met de ploeg collega’s (ca. 50 man -en vrouw-) naar Barcelona om ons bedrijfsjubileum te vieren. Het was in één woord ‘perfecto’!

De leuke excursies, de bijzondere bezienswaardigheden in de stad zelf, alles van Gaudi, het eten, de tapas, de terrasjes op de pleinen, de flamenco-dinnershow, de catamarantocht, Catalaans eten bij Poble Espanyol, de fonteinenshow, het bezoek aan Bodega Torres en ook uiteraard Barcelona op eigen gelegenheid nog ruimschoots kunnen bekijken. Voor ieder wat wils en de waardering was van iedereen erg groot!

En heel belangrijk: een grote pluim voor de gidsen, Carlos en met name Marcel; jullie hebben ons heel veel verteld wat weer nieuwe inzichten verschaft, over de stad, maar ook het politieke klimaat hedendaags en welke effecten dit nu wel en niet heeft op het toerisme. Maar ook voor andere vragen over het hoe-wat-waar in Barcelona kon ieder bij jullie terecht! Nogmaals heel erg bedankt!

En dan Monique, jij natuurlijk bijzonder bedankt dat je ons zo goed hebt ondersteund voorafgaand aan de reis, de planning. Het omgooien van excursies etc. als de aantallen weer anders werden (pfff), je extra tips en ideeën, je aanwezigheid op de luchthaven en veel meer.…... Zonder jou was dit nooit zo goed gelukt, nogmaals: supersuperbedankt! Wat ons betreft: volgend jubileum weer, deze samenwerking?

Directie en team Autonational B.V., IJlst
Istanbul 15 – 17 juni 2012

Monique, we hebben een fantastische lustrumreis gehad! Door de goede organisatie en de leuke en zeer attente gidsen liep het programma als vanzelf en is het een zeer ontspannen weekend geworden. Istanbul was een goede keus. Alle Vijverbergers en hun partners hebben genoten van al het heerlijke dat Istanbul te bieden heeft. De boottocht over de Bosporus (mét dolfijnen....) was een prachtig sluitstuk. Dank je wel voor je betrokkenheid en goede bemiddeling.

Jelle Zwennis, Anita Doup
Vijverberg Juristen

Brugge, 18 juni 2012

Dank voor de goede verzorging, alles was keurig georganiseerd en verliep vlekkeloos. De maaltijden waren uitstekend. Alleen had de gids bij chocostory een rondleiding van bijna twee uur in gedachte, maar dat hebben we toch maar tot een uur ingekort om nog wat vrije tijd te houden. Verder was het weer een meevaller, buien tijdens de lunch en verder droog met af en toe een zonnetje.
Nogmaals dank en graag tot een volgende gelegenheid.

Wim Barendse, BarendseHaase Notarissen
Mille Miglia, 16 – 20 mei 2012

Wat een feest om de Mille Miglia van dicht bij te kunnen meemaken. Genieten van de sfeer op de dag van vertrek, lekker rondslenteren, foto’s maken en ons vergapen aan deze openluchttentoonstelling van klassiekers. Leuke en afwisselende dagbestedingen, prima hotels en smaakvolle restaurants. Goede gecombineerd met locaties waar de Mille Miglia karavaan voorbij kwam scheuren.

“een jongensdroom kwam uit”

Monique, ontzettend bedankt dat je dit voor ons hebt kunnen realiseren!

Wouter Koelewijn, DutchDeal

Rovaniemi 15 – 18 maart 2012

Ter gelegenheid van het 45 jarig bestaan van Difrax wilden we “iets” speciaals doen, iets bijzonders… Dat is gelukt!!

Na slechts wat summiere hints en kledingtips hebben we pas op Schiphol op de ochtend zelf onthuld waar de reis naar toe ging… Lapland!!

Met 22 man vlogen we via Helsinki naar Rovaniemi. Direct op de luchthaven kregen we thermopakken en gingen we op pad met slee en rendier. Een geweldige start!

Na een ceremonie op de Poolcirkel aangekomen bij het hotel Bear’s Lodge. De volgende ochtend gestart met de sneeuwscootersafari. Onder een strakblauwe hemel per scooter over meren en door bossen. Na een uurtje ijsvissen genoten van een Lapse lunch met natuurlijk vissoep! ’s Middags een rit per husky slee gemaakt, heel bijzonder en indrukwekkend! ’s Avonds gegeten en rond mogen kijken in het wereldberoemde IJshotel. Natuurlijk in onze thermopakken! Tijdens het toetje bleek dat buiten het Noorderlicht zichtbaar was. De afgelopen 5 jaar was het niet zo helder en goed zichtbaar geweest. Wat een natuurspektakel! De volgende ochtend hebben we sneeuwactiviteiten/spelen gedaan in de buurt van het hotel (terwijl het sneeuwde!) en in de middag was er keuze tussen langlaufen of winkelen in Rovaniemi. De avond brachten we door in Bear’s Den waar we eerst de sauna ingingen en vervolgens het diner/houthakkersavond hadden. De volgende ochtend hebben we een bezoek gebracht aan het dorp van de Kerstman en vlogen we na de lunch weer terug naar Nederland…

Het was een geweldige reis met vele hoogtepunten. Heel bijzonder om zo het 45 jarig bestaan van Difrax te kunnen vieren!

Monique, namens ons allemaal bedankt voor het meedenken en organiseren van deze bijzondere reis.

sms bericht 16 maart
“geweldige dag gehad met sneeuwscooter, husky’s, ijsvissen en diner in het ijshotel. Als klap op de vuurpijl: Het Noorderlicht! Het hotel is prima en de sfeer geweldig! Topdagen!”

sms bericht 18 maart
“Veilig en wel thuis na 4 geweldige dagen die omgevlogen zijn. We hebben genoten!”

Maryvonne Keusters, P&O Functionaris, Difrax B.V.

London 16 - 19 september 2011

Ter ere van het 25 jarig bestaan van ons bedrijf is door Rothkrantz Reizen in overleg met ons een weekend Londen bedacht.
We hebben met zijn allen een geweldig weekend ervaren. Vliegen, treinen en met de boot weer terug naar Nederland. In London veel gedaan. Duck Tour is perfect en een aanrader! Jack de Ripper is een leuke wandeling. De Musical Mamma Mia was fantastisch. De groep heeft zeer genoten. Ook London Eye is een echte aanrader! Bedankt voor de organisatie.

Jos van der Gracht, Vandergracht Schilders Texel

Reims 2 - 4 september 2011

Ter ere van ons 10-jarig bestaan hebben wij een feestelijk weekend gevierd in Reims, in de Champagnestreek! Rondleiding en diner in de kelders met Champagne, super leuke tour met 2 CV’s (met Champagne) en een kookcursus met Champagne! Feestelijk was het zeker!

Bedankt voor de organisatie!

John van Veen / Renate Patberg, Whitehorses B.V.

Bottenviken Tour, juli – augustus 2011

TravelMagazine no 7, 2012.

De Boeking van … Annie Lausberg (The Travel Company)

Vorig jaar mocht Annie een reis organiseren voor de Klassieke Volvo Vereniging. In samenspraak met Buro Scandinavia en Rothkrantz Reizen werd de Bottenviken Tour op poten gezet.

In een colonne van 39 klassieke Volvo’s toerde de vereniging door Duitsland, Polen, de Baltische Staten, Rusland, Finland en Zweden. De leden hebben onder meer zoutmijnen bezocht, zijn naar de Hermitage in St. Petersburg en naar Auswitsch geweest.

Monique, bedankt voor de goede organisatie van de excursies!

Annie Lausberg, The Travel Company

Parijs 20 - 22 mei 2011

12 ½ jarig bestaan van NOCORE te Uden.

Monique Rothkrantz van Rothkrantz Reizen heeft deze reis voor ons bedrijf georganiseerd en dat heeft ze perfect gedaan.
Alles klopte en was tot in de puntjes verzorgd.
Het hoogtepunt was een drie uur durende fietstocht dwars door het centrum Parijs in 3 groepen o.l.v. enthousiaste Nederlandse gidsen en de feestelijke avond in het Lido de Paris.
Ook de wandeling door de Marais op zondagochtend was zeer de moeite waard en ook hier stonden de Nederlandse gidsen voor ons klaar.
Kortom, iedereen heeft er enorm van genoten en ik kan Rothkrantz Reizen dan ook van harte aanbevelen.

Karin Klosters, Nocore, Uden

Düsseldorf, 14 mei 2011

Hoi Monique,

Het was een genoegen om weer samen te mogen werken in het kader van ons ‘SEALPAC distributor event’ tijdens de beurs Interpack 2011 in Düsseldorf. Na het succes van 2009 in Parijs, met als hoogtepunt de 2CV-tocht door het centrum van deze stad, hebben we dit keer onze distributeurs een uitstekende avond bezorgd op de Rijn, terwijl ze zich konden vermaken aan diverse casinotafels. We hebben louter positieve opmerkingen gehad. Voor ons volgende uitje zullen we zeker weer een beroep doen op je creativiteit en ondersteuning. Nogmaals dank!

Marcel Veenstra, Sealpac International, Harderwijk

Toscane, 29 april - 6 mei 2011

Beste Monique,

Hierbij willen wij jou hartelijk danken voor de prachtige reis naar Italië. We hadden nogal wat wensen ! ivm met een gemêleerd gezelschap, maar een ieder is meer dan aan zijn trekken gekomen. Voor een ieder was er iets te doen waarbij men ook de gelegenheid had zijn eigen gang te gaan. Door het leuke, afwisselende programma wat jij ons voorstelde hebben maar weinig mensen hieraan toegegeven. De 2 verschillende locaties; eerst de Fattoria en vervolgens het hotel waren zeer verschillend van elkaar maar mooi, sfeervol en specifiek voor Italië. Zonder jou hadden wij hier niet van kunnen genieten. Alles was tot in de puntjes geregeld; vanaf de aankomst dat de Fiatjes 500 klaarstonden tot de wijnproeverij, wandeltochten, relaxen in het wellnescentrum, de Vespatour (voor de “racemonsters”) stadsbezoek en niet te vergeten het koken op zijn Italiaans en daarna het heerlijke diner onder de druivenranken van de Chianti aan tafel met een rood-wit geblokt kleedje. Het was net een reclamespotje.

Het was een reis op maat en om niet te vergeten. We verheugen ons nu al op volgend jaar wat je ons dan aan kunt bieden! Namens ons alsnog hartelijk dank.

Fam. Viejou

Dubai, 13 – 18 maart 2011

Wij zullen jaren lang met veel plezier terug kijken naar de reis naar Dubai. Wij hebben jouw ondersteuning snel, prettig en correct ervaren. Het hotel was perfect met uitstekende bedden, ruime kamers, zwembad en loungeruimte op de 8e etage. De Nederlandse gids was erg prettig en wist ons veel te vertellen over Dubai en het dagelijkse leven daar. Enkele hoogte punten: eten in een draaiend restaurant in het Hyatt hotel, bezoek hoogste gebouw van de wereld de Burj Khalifa, zwemmen met dolfijnen en jeeprijden in de woestijn. Het was een fantastische jubileumreis met vele hoogtepunten.

Erwin Bons, directeur Dingeman Keukens BV, Leiderdorp

Barcelona 19 - 21 november 2010

Om ons personeel te bedanken voor de getoonde inzet, het afgelopen jaar, zijn we met het gehele bedrijf, in totaal met 33 personen naar Barcelona geweest.
Samen met Monique hebben we een mooi programma samengesteld met als uitgangspunt; een volledig verzorgd weekend met een afwisselend programma. Mede door de adviezen van Monique is dit zeer geslaagd.

Barcelona is een fantastische stad waar we veel van gezien hebben. Een korte weergave:

Op vrijdag werden we keurig opgewacht door een gids. Deze heeft ons in een luxe touringcar meegenomen naar alle bezienswaardigheden van de stad, Paseo de Gracia, de wijk Gracia, Park Guëll en Sagrada Familia, de onafgebouwde kerk van Gaudí en symbool van Barcelona. ‘s Avonds hebben we goed gegeten en gedronken in tapas restaurant La Tramoia.

Op zaterdag heeft de groep op eigen gelegenheid de stad verkend. Gezamenlijk hebben we geluncht in Los Caracoles. In de avond werden we door twee koks opgehaald in het hotel voor een Shake & Bake Workshop. Gezamenlijk hebben we inkopen gedaan op de populaire Mercado La Boqueria. De gekochte ingrediënten hebben gezamenlijk, onder begeleiding van ervaren koks bereidt tot enkele beroemde streekgerechten.

De laatste dag, zondag, stond weer in het teken van veel cultuur. ’s Ochtends hebben we een mooie wandeling door de Barrio Gotico (Gothische Wijk) gemaakt. Onder leiding van twee gidsen zijn we door de smalle, Middeleeuwse straatjes geleid. Hierna zijn we met de touringcar naar Poble Espanyol, een Spaanse dorp op de berg Montjuic, gereden. Hier hebben we de lunch gebruikt en hebben we de replica’s van originele en historisch belangrijke gebouwen uit alle regio’s van Spanje bekeken.

Kortom een gevarieerd programma, prima eten en drinken en niet te vergeten een goed hotel op loopafstand van de Rambas.

Monique, heel veel dank voor je professionele begeleiding en enorme flexibiliteit bij het opzetten van het programma.

Evert-Jan Hellemink, Sum= Printmanagement, Rotterdam

Brussel 5 - 7 november 2010

Ieder jaar hebben wij met het personeel een bedrijfsuitje. De groep bestaat uit 40 personen. Meestal is dit een weekend, het kan zijn in Nederland of elders. We hebben dit jaar gekozen voor de stad Brussel. We hebben gegoogeld en kwamen bij Rothkrantz Reizen terecht. We hebben mevrouw Rothkrantz verteld wat we ongeveer wilden doen in zo’n weekend en zij ging aan de slag.

Op vrijdagmiddag 5 november zijn we individueel vertrokken naar Hotel Bedford, gelegen in het hartje van het centrum. Na een gezellige borrel in het hotel hebben we genoten van een heerlijk en goed verzorgd buffet in restaurant La Rose Blanche.

Op zaterdagochtend stond er een wandel/touringcar met gids op het programma. Dit werd door de hele groep als zeer leuk bevonden met bezoek aan diverse leuke plekjes. Lunch, met keuze ter plaatse!, in een prima locatie.

De middag was vrij te besteden, dus lekker geshopt en leuke winkeltjes bezocht en niet te vergeten de chocolade winkels.

In de avond zijn we weer bij elkaar gekomen voor een voortreffelijk diner in Restaurant Scheltema, echt een aanrader.

Kortom was het een heel leuk, geslaagd uitje!
Alles was goed geregeld door Rothkrantz Reizen.

Holland Scherm BV te Rotterdam
Berlijn 10 - 12 september 2010

10 September vertrokken wij om 6.00 uur met de trein naar Berlijn onderleiding van Monique Rothkrantz. Het programma was voor ieder wat wils, een stadswandeling met prima gidsen, een rondvaart over de Spree, fietsen door verschillende stadsdelen met als onderbreking een filmpje over de muur en een tour met Trabantjes. Dit alles werd afgewisseld met heerlijk eten in verschillende restaurantjes en even bijkomen op de terrassen in het zonnetje. De groep van 52 personen bestond uit mannen en vrouwen, jong en oud, maar iedereen was even enthousiast. Monique, dank je wel voor je vriendelijke, ontspannen en professionele begeleiding!

Andrea van Mullem, Engeltherm
Procaprun, Hemelvaart 2010, fotorally België – Frankrijk

Procaprun: een rally van 9 gepimpte auto’s à € 500,-. Vertrek vanaf kantoor Utrecht. Route en opdrachten werden verkregen en verzorgd door organisatieteam Procap.
De eerste avond brachten we door in de geweldige stad Brugge. Rothkrantz Reizen heeft voor Procap de accommodatie geregeld; een prima jeugdhotel dat we volledig tot onze beschikking hadden. Bovendien regelde Rothkrantz Reizen een heerlijk buffet in een mooie bierbrouwerij midden in het centrum van Brugge.
De volgende dag werd de ProcapRun voortgezet richting Frankrijk. Aan het einde van de middag arriveerde de groep in het geweldige Domaine de Joinville in Normandie. Dit kasteel was compleet afgehuurd voor Procap door Rothkrantz Reizen, een sublieme locatie!
De Procaprunners waren erg onder de indruk van de geweldige hotelkamers, het mooie landgoed en het goede eten en drinken. Er was voldoende ruimte voor een leuke buitenborrel, een chique diner en een plek om lekker te dansen in de avonduren.
Rothkrantz regelde voor Procap twee geweldige accommodaties! Mede hierdoor is het ProcapRun weekend een groot succes geworden!

Brechtje van Boxmeer
Procap adviseurs en projectmanagers

Parijs 9 - 11 april 2010

Ik wil je doorgeven dat de klant zeer tevreden was!! Parijs was helemaal naar hun wens!

Bedankt voor je super snelle en goede service!

Carlson Wagonlit Travel
Toscane per Vespa juli 2009

Het was een ongelooflijk geslaagde, ongelooflijk mooie dag. De dag was als een verrassing bedoeld en was een schot in de roos! Ik heb zelden zoveel gelukkige gezichten op één dag gezien :-).

Er liep ook niks mis en alles was vlekkeloos georganiseerd, waarvoor dank. Ik raad jullie en deze activiteit iedereen aan die naar Italië trekt!

Leuvens Universitair Koor
Schitterende reis naar Sicilië in juni 2009

Helaas vertrok het vliegtuig 2 uur te laat van Schiphol, maar aangekomen in Catania werden we keurig opgewacht door de gids en de bus.
Aangekomen in het hotel, het was al half één ’s nachts, werden de kamers ingedeeld en kregen we zelfs nog een koude maaltijd.
De volgende dag gingen we op pad om met Quads de Etna te bedwingen. Een geweldig avontuur, waar we allemaal zwart van de lava en erg onder de indruk vandaan kwamen.
Na een uitgebreide lunch gingen we ’s middags mountainbiken op de Etna. Voor de meesten was dat te zwaar helaas, maar voor degenen die de tocht uitreden, was het een onvergetelijke ervaring. ’s Avonds weer voortreffelijk gegeten en te laat naar bed.
De tweede dag was het wat rustiger, we gingen Catamaran varen op de Middellandse Zee. Ook konden we een duik nemen in het heldere water. Wederom een prima lunch aan boord en ’s middags het Griekse stadje Taormina bezocht. Daar ook gegeten, onder muzikale begeleiding van Harry en Geurt.
’s Avonds de stad in.
De derde dag stond in het teken van een kookcursus, aan huis bij een kokkin, waarbij het vooral goed toeven was in de schitterende binnentuin van haar huis. We kregen uitgelegd wat de basis is van de Siciliaanse keuken en na afloop mochten we het resultaat opeten. Voortreffelijk! Ook kregen we een diploma voor onze aanwezigheid mee. ’s Middags brachten we nog een bezoek aan Syracusa, een van oorsprong griekse vestingstad.
Na het eten gingen we richting het vliegveld, waarna we moe maar voldaan huiswaarts keerden.
Al met al was het een onvergetelijke reis, die ook pico bello georganiseerd was. Het programma was heel gevarieerd, de verzorging was prima, het weer schitterend en het eiland om nooit te vergeten!
Vooral ook de gids, die voortreffelijk engels sprak, verdient een compliment voor haar inzet!

Herman Bolhuis - Bolhuis Druk
Disney 30 jan - 1 feb. 2009

We willen je bedanken voor alles wat je voor ons hebt geregeld. Het was echt "TOP" en echt perfect geregeld. Alles precies op schema en een superleuke bustoer en een perfect restaurant.
TOP!! TOP!! TOP!!
We hopen dat we volgende keer weer bij je terecht kunnen voor een leuk weekend weg.

Met vriendelijke groet

CBL AFbouw Bv
Parijs 17 - 19 oktober 2008

Wij hebben een fantastisch weekend in Parijs doorgebracht met alles erop en eraan. Het hotel was sjiek en toch gezellig; de fiets- en wandeltocht goed en enthousiast begeleid; en de restaurants goed gekozen. Ik dank u hartelijk voor de perfecte organisatie van dit weekend, dat heeft mij enorm veel tijd en energie bespaard.
Met vriendelijke groet,

Nel Dijkshoorn, Loyens & Loeff
Parijs 22 - 25 mei 2008

In mei 2008 hebben wij het heugelijke feit gevierd dat ons bedrijf 15 jaar bestaat en succesvol is. Dit moest plaats hebben op een plek die voor onze werknemers uit kantoor in Nederland, Washington DC en Ho Chi Minh City relatief eenvoudig aan te reizen was. Vanwege de vluchtconnecties en het karakter van de stad kozen wij Parijs. Al met al zouden 40 werknemers zich al daar verzamelen. Om voor zo’n groep restaurants en excursies te regelen besloten wij hulp in te roepen. Dit vonden wij bij Rothkrantz Reizen. Monique Rothkrantz heeft in alle flexibiliteit op redelijk korte termijn een voor ons goed programma weten te regelen. We hebben bijzonder genoten van de stadswandeling met de gidsen en het Jeu de Boulen in Montmartre onder het genot van een glaasje Pastis. De rit in de 2CV’s zal ook voor velen een mooie herinnering blijven. Voor ons was belangrijk dat de groep zich vermaakte en dat er synergie tussen de verschillende kantoren zou ontstaan. Door de aard van het programma en het plezier dat een ieder er aan beleefde is onze Jubileum trip geslaagd. De samenwerking met Monique Rothkrantz hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren.

Wendy Hehenkamp-Leerkotte
Human Resource Manager
IBUS Asset Management B.V.

Overige tevreden klanten van Rothkrantz Reizen:

ABN
Alcatel-Lucent
Alliance Française Breda
Alliance Française Roosendaal
Ambiance Travel
Atrium CM
Avansplus
Balance Tennis Academy
Base Events
Bolhuis Druk
Bos Nieuwerkerk B.V.
Buren van Velzen Guelen
C en O Travel
Campagne
CBL AFbouw Bv
Crossing Channels
CWT Amsterdam
De Vos groep
DPSC Executive Search
Engeltherm Montfoort
Euclides
Euretco B.V divisie Fashion
Face2Face
Familie D'Hont
Familie Erens
Familie Möller
Freeland Corporate Advisors
Frostex B.V.
Globe
Globus Maastricht
Holland Scherm B.V.
Houwing Van Beek Notarissen
IBUS Asset Management BV
Jachthaven Loosdrecht
Juwelier van Willegen
Koken bij de Molen
Kruiswijk Groep BV.
Leuvens Universitair Koor
Lindecollege
Loyens & Loeff n.v.
Maes & Lunau Executive Search
MVO Projecten
Mysolution
Paluka - Talentenbureau
Prefab Beton Veghel B.V.
Procap adviseurs en projectmanagersProcap
Ribbers
Rotterdam School of Management
Scholengemeenschap Guido de Bres
Sealpac International bv
Sum= Printmanagement
TechnoSpray BV
TenICT
Tennis Trip
Terumo
Travel Company
TravelCounsellors
Twynstra Gudde Adviseurs en Managers
Van Mook Touringcars
Van Nood Reizen B.V.
Vivre Productions
 
Rothkrantz-Reizen, Fossa Italica 131, 3995 XB HOUTEN, Nederland. Telefoon : +31 30 27 45 510 E-mail: info@rothkrantz-reizen.nl
 

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Sitemap
 
 
powered by SitesToGo TM